Restaurant Nuance** in Duffel

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Nuance**

Restaurant Nuance**
Kiliaanstraat 6-8 , 2570 Duffel

Restaurant Nuance** in het centrum van Duffel is een restaurant met een strak interieur en een zeer verfijnde keuken. Het menu biedt veel variatie en alle gerechten zijn een plaatje op het bord. 

De passie van de chefs straalt in alle gerechten en een bezoek aan Restaurant Nuance is een echte smaakbeleving.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Nuance**


9,1

(290 Recensies)


eten

9.4

service

9.2

sfeer

8.8

"Lunch @ Nuance"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was gewoon top! Zeer fijne en innovatieve keuken. Bediening super professioneel. We hadden een gezellige lunch in familie.
-

"Een culinair orgasme"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was de 2de keer dat ik hier was en het was weer fantastisch. Een explosie van smaken gebracht op een bedje van vriendelijkheid en professionalisme. Ik kijk al uit naar de volgende keer.
-

"lekker verwend worden"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Vanaf de ontvangst tot het afscheid werden we in de watten gelegd. Alles was perfect, iedereen perfect op elkaar afgestemd. De gerechten waren af, mooi ogend en heel lekker. De wijnen werden ons professioneel voorgesteld door de sommelier. Regelmatig werden we gevraagd of alles naar wens was. We gingen naar huis met een wow-gevoel.
-

"Waarom"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Beste Ik heb lekker gelucht bij restaurant Nuance . Ik vraag me af waarom zo een restaurant mee doet aan die restaurant week ? De prijs die wij betaald hebben voor 2 personen was wel niet in verhouding met de doorsnee prijzen van restaurantweek !!!!
-

"Rustig,lekkere frisse keuken,perfecte service"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Perfecte,zeer vriendelijke service! De keuken had veel fraicheur,was zeer licht en met schilderijen van bordjes.Niet te veel smaken gecombineerd,goed,less is more. De sommelier heeft ons een zeer degelijke wijn aanbevolen.
-

"Nuance "

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Uitstekende lunch; oogde mooi op het bord met goed gecombineerd smakenpallet. Bediening stijlvol en net niet stijf, zodat ik ontspannen heb kunnen genieten van de maaltijd, wat voor mij in belangrijke mate bijdraagt tot het genot. Gedrevenheid, passie en een vleugje humor maakten de zaak rond.
-