Restaurant Nuance** in Duffel

Over Restaurant Nuance**

Restaurant Nuance**
Kiliaanstraat 6-8 , 2570 Duffel

Restaurant Nuance** is gevestigd in Duffel. Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. Nuance is een beetje Parijs met een persoonlijke twist.

Zowel in de keuken als in de bediening willen we blijven evolueren. Daarom hebben we na 7 jaar gekozen voor een nieuw interieur, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Maar de basis blijft!

Ik zet mijn gerechten nog altijd volledig naar mijn hand en mijn vrouw Sofie weet ze altijd met de glimlach te serveren. Zij weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn verlengde in het restaurant.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Nuance**


9,1

(304 Recensies)


eten

9.4

service

9.2

sfeer

8.8

"Nuance "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Un peu surpris par le pris de la coupe de Champagne à plus de 20€ mais pour le reste tout fut parfait
-

"Top avondje !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was sinds de start van het restaurant de 4de maal dat ik hier kwam, en nog steeds kon ik genieten van dezelfde topkwaliteit, supervriendelijk gebracht door de nog altijd even enthousiaste en stijlvolle gastvrouw Sofie en haar leuke team. Ook een speciaal woordje van appreciatie voor de (voor mij althans nieuwe) sommelier: hij serveert de ideale wijn voor elk gerechtje, en brengt dit op een zéér vriendelijke en gemoedelijke wijze. Top !
-

"Een feest"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wat kan ik hier nog aan toevoegen? Het was een feest voor het oog en ook een in mijn mond.
-

"belevenis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
proeven ondekken genieten
-

"nuance duffel"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
zoals steeds niets anders dan lof over de kookkunsten van de chef, bijzonder punt zijn de diverse broodbereidingen zo krijg je ze nergens onthaal door echtgenote Sofie zeer spontaan en hartelijk , bediening allervriendelijkst en men maakt steeds tijd voor een klein babbeltje voor ons den topper van A ntwerpen
-

"Super lekker en gezellig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd super lekker en alles in orde. Het was perfect
-