Diningcity Deal: Subliem 5-gangen Sterren diner € 82,50


.

Restaurant Nuance** in Duffel is bekroond met 2 Michelin sterren, waar het draait om klasse en gezelligheid. Bij dit restaurant krijgt u de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. De keuken staat voor uitmuntende kwaliteit waar echte en intense smaken naar voren worden gehaald met eindeloze creativiteit. Voor DiningCity is een prachtig 5-gangen diner samengesteld.

 

 • Te reserveren t/m 31 januari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Geweldig 4-gangen Sterren lunch € 67,50


  .

  Restaurant Nuance** in Duffel is bekroond met 2 Michelin sterren, waar het draait om klasse en gezelligheid. Bij dit restaurant krijgt u de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. De keuken staat voor uitmuntende kwaliteit waar echte en intense smaken naar voren worden gehaald met eindeloze creativiteit. Voor DiningCity is een prachtig 4-gangen lunch menu samengesteld.

   

 • Te reserveren t/m 31 januari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Nuance**

  Restaurant Nuance**
  Kiliaanstraat 6-8 , 2570 Duffel

  Restaurant Nuance** is gevestigd in Duffel. Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. Nuance is een beetje Parijs met een persoonlijke twist.

  Zowel in de keuken als in de bediening willen we blijven evolueren. Daarom hebben we na 7 jaar gekozen voor een nieuw interieur, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Maar de basis blijft!

  "Ik zet mijn gerechten nog altijd volledig naar mijn hand en mijn vrouw Sofie weet ze altijd met de glimlach te serveren. Zij weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn verlengde in het restaurant."

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Nuance**


  9,2

  (333 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  9.2

  sfeer

  8.8

  "Gezellige avond met lekker eten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Vriendelijke bediening die luistert naar de wensen van de klant. Het eten is heerlijk met verrassende combinaties ; ook de overvloed aan amuses werd gesmaakt.
  -

  "Uniek"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Gewoon schitterend op elk vlak. Proficiat Nuance!
  -

  "Presentatie en keuken super "

  9,3
  eten: 9 service: 10 sfeer: 9
  Alles tip top in orde. Als er toch een opmerking mag gemaakt worden het volgende : de lunchmenu tijdens de restaurantweek presenteerde kip. Wel een supermalse hoevekipfilet maar als vleesschotel vonden we dat toch wat gewone kost voor twee sterren resto. Kip trekt niet direkt kliënten aan. Assortiment broodjes goed en prachtig maar om een klein broodje te delen met X personen moet men serieus handig uit de hoek komen en moet het ganse broodje door één van de gasten in de hand genomen worden.. Dus keuken snijdt ze op voorhand al even door.
  -

  "Geweldig"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Er zijn geen woorden voor !!! Heerlijk wij zijn verslaafd !!!
  -

  "Genieten met alle zintuigen..."

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het hele plaatje klopt, vanaf de vriendelijke, ongedwongen ontvangst tot het persoonlijk afscheid nemen. Ondertussen word je verwend met de heerlijkste smaken, als kunstwerkjes opgediend en begeleid door deskundig uitgekozen, originele wijnen. Een vraagje naar wijziging van een gerecht in het voorgestelde menu, wordt onmiddellijk met twee mogelijkheden beantwoord. Klasse hoe men zijn klanten hier benadert! We komen zeker nog terug!
  -

  "lekker eten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  super lekker gegeten, heel vriendelijk personeel, mooi kader, alles top, komen zeker terug
  -