Restaurant Nuance** in Duffel

Over Restaurant Nuance**

Restaurant Nuance**
Kiliaanstraat 6-8 , 2570 Duffel

Restaurant Nuance** is gevestigd in Duffel. Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. Nuance is een beetje Parijs met een persoonlijke twist.

Zowel in de keuken als in de bediening willen we blijven evolueren. Daarom hebben we na 7 jaar gekozen voor een nieuw interieur, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Maar de basis blijft!

"Ik zet mijn gerechten nog altijd volledig naar mijn hand en mijn vrouw Sofie weet ze altijd met de glimlach te serveren. Zij weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn verlengde in het restaurant."

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Nuance**


9,1

(318 Recensies)


eten

9.4

service

9.2

sfeer

8.8

"Lunch "

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
De borden waren zeer mooi gedresseerd maar helaas het merendeel met te weinig kruiding. Overdreven prijzen voor de drank. 1 glaasje water € 10 . 1 tas koffie € 12 . Over de wijnen zal ik verder niet uitwijden , ook hier zaten de prijzen aan het plafond. Voor ons geen 2 de keer.
-

"Ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Just great!
-

"Nuance makes a big difference"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit restaurant dat je bijna voorbij rijdt wegens de ligging en de subtiele gevel, is een oase tussen de andere panden. Het chinese restaurant ernaast dat leeg staat zal trouwens platgelegd worden en bijgenomen worden bij de zaak. Hopelijk maken ze het niet te groot want de kleinheid van vandaag (max. 20 personen), maakt het dat er een huiskamergevoel en er een intiemere sfeer is dan bij grotere zaken. Het eten is (uiteraard) zéér lekker en hoewel je steeds kleine porties krijgt, ga je toch met een voldaan gevoel naar huis. Drie amuses (eigenlijk 5 in drie keer gebracht), voorgerecht, hoofdgerecht en twee desserten met nog een naproevertje waren echt de max. Vriendelijke bediening en niet zo stijf als ik dacht dat het ging zijn. Super !
-

"Subliem heerlijk genieten in een topkader !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weeral super super lekker gesmuld ! Zalig een superadres !
-

"Zeer goed"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst en toffe bediening. Zeer lekkere perfect aangepaste wijnen met goede uitleg van Sommelier Victor. Zeer fijne gerechten met verrassende combinaties.
-

"Resto Nuance"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Alles was TOP! De keuken,de service (heel professioneel en vriendelijk) en een aangename sfeer; Een aanrader. Het was de eers.te keer maar zeker niet de laatste
-