Restaurant Le Grand Bleu in Gent

Over Restaurant Le Grand Bleu

Le Grand Bleu
Snepkaai 15 , 9000 Gent

De filosofie die schuilgaat achter Le Grand Bleu is simpel en heeft niet veel uitleg nodig: Met een knipoog naar vis, schaal- en schelpdieren verfijnde gerechten bereiden op basis van dagverse kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs! Genieten van een gastronomische maaltijd in een sfeervol kader moet wat ons betreft immers toegankelijk zijn voor ieders beurs. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Le Grand Bleu


8,4

(75 Recensies)


eten

8.7

service

8.6

sfeer

7.8

""

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
De bediening was aangenaam. Het eten was lekker.
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een top restaurant. Supervriendelijke bediening en super eten en dat voor een zeer budgetvriendelijke prijs. Genoten van het eerste moment tot het laatste! We komen zeker nog eens terug.
-

"Dining city actie"

6,3
eten: 7 service: 7 sfeer: 5
Het smakelijke marktmenu is goedkoper geprijsd dan jullie actie!? Er is altijd verwarring rond jullie actie bij het restaurant als men zich aanmeldt.
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles was tip top in orde, voor herhaling vatbaar.
-

"resto week grand bleu"

6,0
eten: 6 service: 8 sfeer: 4
Gezien het restaurantweek was, was de zaak zo goed als volzet, wat een grote drukte met zich meebracht. Wij zaten vlak aan de toog, dus rond onze tafel was het erg druk door de bediening wat een klein minpunt was voor de sfeer. Het voorgerecht van asperges zag er goed uit, 4 asperges per persoon, tot bleek dat die half doorgesneden waren. Dus slechts 2 asperges per persoon, toch wel een minpunt die camouflage? De garnering was wel in orde en de cuisson ook. De bouillabaise was goed voorzien van vis en was lekker. De kreeft was helemaal OK en goed aangekleed.Ondanks de drukte was de bediening toch vlot en onze vragen werden vlot beantwoord. Al met al zeer goed gegeten voor een schappelijke prijs in een iets te vol restaurant.
-

"Menu Restaurantweek"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Het eten was goed. Ons etentje werd echter overschaduwd door de lange wachttijden. De bediening kan ook beter.
-