Diningcity Deal: Fine Dining tijdens een gastronomisch 3-gangen menu € 33,00


.

"One can not sleep wel, think well, love well, if one has not dined well" - Virginia Woolf

In het modern ingerichte restaurant De Kleinen Bistro in Westmalle maken Thari De Pooter (gastvrouw & oud-leerlinge van hotelschool Ter Duinen in Koksijde) en chef Lawrence Elliott, hun droom waar. De bistro staat bekend om hun verse en seizoensgebonden producten en steken veel tijd en energie om uw tijd daar tot een hele belevenis te maken. Wil jij genieten van de ongedwongen en gezellige sfeer met garantie van groots bistronomisch plezier tijdens een fantastisch 3-gangen menu?

 • Te reserveren t/m 31 maart 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant De Kleinen Bistro

  De Kleinen Bistro
  Antwerpsesteenweg 190 , 2390 Malle

  ​In dit modern ingerichte restaurant maken Thari De Pooter (gastvrouw & oud-leerlinge van hotelschool Ter Duinen in Koksijde) en Lawrence Elliott, die chef is in de keuken, hun droom waar.
  Door diverse stages bij onder andere Wout Bru ** in Eygalières en Paco Guzman in Barcelona zit dit jonge horecakoppel vol nieuwe ideeën waardoor zowel de gerechten als de presentatie ervan op een iets nieuwere manier gebeuren.
  De kleinen Bistro is een gezellig, klein restaurant met 30 zitplaatsen. Thari & Lawrence hebben zeer bewust gekozen voor een beperkte kaart
  (4 voorgerechten – 4 hoofdgerechten & 4 desserts), aangevuld met een suggestiemenu waar er met de seizoenen gewerkt wordt; zo kan versheid gegarandeerd worden. Uiteraard werd er rekening gehouden met ieders smaak en is er voor ieders wat wils.
  Bij dit menu, of ook gewoon à la carte worden telkens de wijnen zorgvuldig samengesteld. Zo krijgt elk gerecht zijn perfecte begeleiding, aan een zeer correcte prijs.
  Voor de liefhebbers : wij hebben een assortiment van 14 verschillende gins, telkens op de juiste manier geserveerd , met een aangepaste tonic, vraag ernaar! 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Kleinen Bistro


  9,1

  (344 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  9.4

  sfeer

  8.8

  "Heerlijke bistro"

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Alleen maar superlatieven voor de kleinen bistro. Heerlijk tafelen, superlieve gastvrouw, flexibel menu, lekkere wijntjes. Alleen de muziek was een beetje storend.
  -

  "Zalig etentje bij De Kleinen Bistro"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Het eten was heerlijk en de bediening efficiënt door 2 supervriendelijke dames. Het tempo van de opeenvolging van de gangen was top, en dat bij een volledig volzet huis. De maaltijd was superlekker, de porties prima van grootte. Ik ben een vleeseter maar dacht toch even, tiens, varkensschouder dat is nu toch geen vleessoort dat ik meteen verwacht bij een dergelijk etentje. Maar het was een héérlijk stuk vlees, het smolt in mijn mond. Totaal niet droog zoals varkensvlees soms kan zijn. Sfeer: de zaak is vrij klein, zoals de naam het zegt. Volledig volzet. Inrichting leuk maar niets speciaals, wat voor ons ook totaal niet hoeft. Ik heb één opmerking: de wijn die ingeschonken werd was echt te weinig per glas. Het liken wel proevers porties. Ik nam een aangepast wijnpakket ter waarde van 20 €. Dat is niet te veel, maar de 2 glazen wit en 2 glazen rood waren telkens samen maar één glas en dan kom je aan 10€ per glas wat wél veel is. Maar dat is dan ook het enige wat ik op te merken heb. Eerlijkheidshalve meld ik erbij dat er bij de kaas ook nog een borreltje kwam. De aperitief maison was trouwens ook voortreffelijk.
  -

  "Topavond !!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het initiële idee van een driegangenmenu werd al snel omgezet naar een viergangenmenu toen we op de kaart zagen welk gerecht er bijkwam...geen seconde spijt van gehad! De mix van smaken en texturen was weer subliem. De wijn was zorgvuldig uitgekozen en paste perfect bij het eten. De bediening was zoals steeds zeer vriendelijk, de toelichting en afkruiding aan tafel zeer duidelijk en verzorgd. De gezellige sfeer die gecreëerd wordt door de juiste verlichting en aankleding van de ruimte, maakt het plaatje helemaal af. Kortom, het was weer een topavond!!
  -

  "Gewoon top. "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Super gerechten. Heel mooi gepresenteerd. Top bediening en lekker wijntje. Echte aanrader.
  -

  "Heel lekker"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Het eten was heel lekker, bediening super, alléén jammer dat onze 5-gangen snel op elkaar volgden zodat we te weinig tijd hadden om ervan te kunnen genieten. Wij hadden gereserveerd om 18u en om 21u was er nog een reservatie.
  -

  "Zeer lekker gegeten bij de Kleine Bistro"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Het eten was zeer lekker; voldoende en zeer verzorgd. De smaken kwamen zeer goed over en de extra afkruiding aan tafel werd sterk geapprecieerd. (dit geeft de extra touch door de kruiding en de truffel) Een dikke duim voor de broodjes bij de maaltijd: subliem! Ook de gekozen wijn was super!
  -