Restaurant De Kleinen Bistro in Malle

Over Restaurant De Kleinen Bistro

De Kleinen Bistro
Antwerpsesteenweg 190 , 2390 Malle

​In dit modern ingerichte restaurant maken Thari De Pooter (gastvrouw & oud-leerlinge van hotelschool Ter Duinen in Koksijde) en Lawrence Elliott, die chef is in de keuken, hun droom waar.
Door diverse stages bij onder andere Wout Bru ** in Eygalières en Paco Guzman in Barcelona zit dit jonge horecakoppel vol nieuwe ideeën waardoor zowel de gerechten als de presentatie ervan op een iets nieuwere manier gebeuren.
De kleinen Bistro is een gezellig, klein restaurant met 30 zitplaatsen. Thari & Lawrence hebben zeer bewust gekozen voor een beperkte kaart
(4 voorgerechten – 4 hoofdgerechten & 4 desserts), aangevuld met een suggestiemenu waar er met de seizoenen gewerkt wordt; zo kan versheid gegarandeerd worden. Uiteraard werd er rekening gehouden met ieders smaak en is er voor ieders wat wils.
Bij dit menu, of ook gewoon à la carte worden telkens de wijnen zorgvuldig samengesteld. Zo krijgt elk gerecht zijn perfecte begeleiding, aan een zeer correcte prijs.
Voor de liefhebbers : wij hebben een assortiment van 14 verschillende gins, telkens op de juiste manier geserveerd , met een aangepaste tonic, vraag ernaar! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kleinen Bistro


9,1

(321 Recensies)


eten

9.1

service

9.4

sfeer

8.8

"Eerste kennismaking"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Eerste maal in het restaurant in het kader van de restaurantweekwinnaars. Het voorgerecht dat we gekozen hadden was pladijs. Heel lekker!! Het hoofdgerecht was speenvarken. Lekker vlees maar ik vond de saus niet lekker...Maar dit is echt persoonlijke smaak want mijn man vond het heel lekker. Vriendelijke bediening.
-

"Aangenaam verrast "

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Voor de eerste keer boekten we een tafeltje in de kleinen Bistro en waren dus benieuwd naar wat we mochten verwachten. Door t stralend zomerweertje werd ons meteen een tafeltje toegewezen op t gezellige terras. Wat dan volgde, was de ene aangename verrassing na de andere... zeer lekkere gerechten, heel vriendelijke bediening, wijntjes regelmatig bijgevuld ... Heel ons gezelschap was unaniem, dit was een topavond op alle vlak...we leerden dan ook een nieuw culinair topadresje kennen, waar we met plezier naar gaan terugkeren.
-

"de kleine bistro"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
dit restaurant is een ster waard.reeds meerdere malen gaan eten en steeds prima in orde.een klein juweeltje dat nog niet iedereen kent.nog even geheim houden he
-

"Fijne avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De ontvangst als ook het menu was zeer fijn en zeker voor herhaling vatbaar, wij gaan nog terug. bedankt en nog veel sucses.
-

"!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Superlekker je proeft en merkt dat hier met liefde gewerkt wordt!
-

"leuk tafelen"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gezellig klein leuk restaurantje, aangename bediening met veel ervaring en kennis van zaken.
-