Over Restaurant Vlass

Vlass
Leopoldlaan 246 , 8430 Middelkerke

Op een zucht van duin en strand serveren we u heerlijke creaties van vis, vlees en wild, telkens met passie bereid. Om van de culinaire sensatie een echte beleving te maken, hechten wij veel belang aan gezelligheid. Daarom kiezen we bewust voor een intieme setting met een beperkt aantal plaatsen. Dat is wat VLASS charmant en elegant maakt.

We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vlass


9,1

(193 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

8.8

""

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heel lekker en verrassend. Mooie presentatie met bijpassende wereldwijnen. Doe zo voort en de eerste ster zou verdiend zijn.
-

"Goed en in stijl ..."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Weinig op aan te merken buiten wat details . Gerechten goed in general ..Alles word op een originele manier geserveerd... Chapeau voor de sommelier die alles met de nodige passie en klasse brengt . Mooie wijnkaart trouwens , uitgebalanceerd aanbod en in passende kurk uitgevoerd. Desserts zijn goed maar de vlaai moet smeuïger zijn , maar alles is zelfgemaakt en dat is bezonderste. Ook het brood is homemade . We komen zeker eens terug omdat het gewoon één van de beste in Middelkerke is !
-

"Steeds verassend innovatief !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Sterrenkeuken, iedere keer innovatief en verfijnd.! Top in Middelkerke, en de ganse regio !
-

"Fantastische ervaring"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
een aanrader voor iedereen die van een culinaire verrassing houdt, gewoonweg fantastisch en lekker, een streling voor het oog en de smaak
-

"Happy time at the Vlas"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit is ons 5de bezoek en het wordt nog steeds beter
-

"Gezellig en subliem etentje"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We werden blij verrast vanaf de amuses tot aan het dessert en de koffie. Mooi en lekkere afgewerkte hapjes en bordjes vol smaken. Het waren sublieme schilderijtjes. De bediening is stijlvol maar toch niet te stijf. We gaan zeker nog terug !!
-