Restaurant La Trinité in Sluis

Over Restaurant La Trinité

La Trinité
Kaai 11 , 4524 CL Sluis

Restaurant la Trinité is een stijlvol ingerichte zaak, biedt een rustgevende indruk en straalt een culinair homogene sfeer uit. De intieme, ongedwongen sfeer proeft u bij binnenkomst. Donkere tinten zijn prachtig gecombineerd met sepia en limegroene accenten en comfortabel meubilair. Op de eerste etage een salon waar u uitgenodigd wordt voor een mooi glas champagne. In de zomer is het terras een zalige plek om te genieten van het aperitief en uw maaltijd.

Chef François de Potter is een selfmade man en heeft reeds een hele culinaire weg afgelegd. De productkeuken van François de Potter is gecharmeerd door haar evenwichtig opgebouwde gerechten waarbij veel aandacht gaat naar diepgang in smaak en finesse. Uitgangspunt is respect voor wat onze wisselende seizoenen aan lekkers te bieden hebben. Koppel hieraan een technisch virtuoos gedreven chef die graag werkt met een uitnodigende, decoratieve bordspiegel en men ervaart la Trinité als een restaurant met een heel eigen swing. Een internationaal georiënteerde wijnkaart biedt passende referenties uit alle wijnstreken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant La Trinité*


eten

8.5

service

8.5

sfeer

8.2

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Verrassende lokatie, geborgen sfeer, schitterende keuken - om te herhalen !
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Derde maal gereserveerd.Terug uitstekend.Een aanrader.
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Gezellige lunch, prima keuken en super lekkere gerechten in een aangenaam kader. Leuke zaterdag!!
-
7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Wil meer punten geven maar de balkjes schuiven niet. Dus drie maal negen.
-
8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
We hebben een bijzonder fijne culinaire ervaring beleefd in La Trinité. Naast een heerlijk menu dat eveneens een streling was voor het oog, was ook de bediening in dit mooie kader tot in details perfect. Men voelt de wensen van de klanten zeer goed aan en gaat daar discreet op in. Een adresje om te herhalen.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Voor de eerste maal kennis gemaakt met trinite.De ontvangst en bediening zijn joviaal en relaxed.De gerechten worden prachtig gepresenteerd en zijn zeer smaakvol.Er is een perfect evenwicht in de smaken zoet,zuur,zout en bitter.De laatste weken waren we meerdere keren teleurgesteld over ons restaurantbezoeken maar dit was een voltreffer.Hier wordt met passie gekookt.Proficiat!!!
-