Restaurant De Weijers Hoven in Hoeselt

Over Restaurant De Weijers Hoven

De Weijers Hoven
Melleveldstraat 4 , 3730 Hoeselt

Restaurant De Weijers Hoven in Hoeselt staat bekend om haar verfijnde streekgastronomie. Zij promoten eerlijke verse producten van eigen bodem en uit eigen streek, verfijnd bereid volgens een klassieke basis en hedendaags gepresenteerd met moderne toetsen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Weijers Hoven


8,9

(73 Recensies)


eten

9.2

service

9.0

sfeer

8.6

"Romantische etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was allemaal pico bello.alleen een beetje fris in de zaak
-

"De Weijers Hoven"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles uitstekend! Prima! Doe zo verder!
-

"gewoon lekker"

6,7
eten: 7 service: 7 sfeer: 6
winnaarsmenu gegeten met aangepaste wijnen . lekker ; doch geen wow ; en ook geen kunstwerkjes gezien . Simpele lekkere borden .Wel positief , hoofdschotel op extra schaal zodanig voldoende portie .
-

"Weijers Hoven"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekende keuken, mooi gegarneerde borden. Extra porties bij het hoofdgerecht. Zeer vriendelijke bediening. Niets was het zaalpersoneel teveel. Mooie, verfrissende tuin. Het was de eerste keer dat we er gingen eten maar we gaan er zeker terug. Proficiat!
-

"lekker"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Midden in de week, weinig volk en toch een gezellig terras, fijne bediening.We hebben de winnersmenu genomen ,de wijnkaart was voldoende uitgebreid, met minder bekende wijnen , ook fijn, je leert andere kennen. de gerechten waren lekker en een beetje verrassend van smaak.het hoofdgerecht was parelhoen, op het bord lag een kleine portie, maar even later kreeg je de rest mooi opgedient het was een tijdje geleden , maar ze zijn erg goed vooruit gegaan proficiat
-

"Vriendelijk en lekker"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Zeer vriendelijke en gemoedelijke bediening. Lekker eten. Zaten buiten op een warme zomeravond in de prachtige tuin van het restaurant. Zelfs de ouders van de kok kwamen kennis maken, wat duidelijk maakt dat ze vriendelijkheid en service hoog in het vaandel dragen...
-