Restaurant Fleur de Sel in Kasterlee

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Fleur de Sel

Fleur de Sel
Turnhoutsebaan 189 , 2460 Kasterlee

Restaurant Fleur de Sel is gelegen in het pittoreske Kasterlee, vlak bij de Nederlandse grens. Alex en Nathalie heten u van harte welkom in het restaurant. 

Fleur de Sel is een edelzout gewonnen uit zeewater van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Door verdamping komt er een dun vliesje op het water te liggen, dat uiterst voorzichtig van het water geschept en verzameld wordt. Dit is Fleur de Sel.

Fleur de Sel wordt "geboren", precies op het kristallisatiepunt. Het is zeer fijn van structuur, bestaat uit diverse mineralen en bevat een mooi parfum van viooltjes. Per 35 vierkante meter komt er slechts één kilo edelzout vrij, daardoor blijft enkel het beste over.

En voor onze gasten is alleen het beste goed genoeg.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fleur de Sel


9,1

(294 Recensies)


eten

9.3

service

9.1

sfeer

8.9

"eerste ontdekking Fleur de Sel"

5,3
eten: 6 service: 5 sfeer: 5
Zonder dat we het wisten, kwamen vrienden van ons dezelfde avond eten. Het was geen probleem om ons aan één tafel te zetten. Top! Het eten was lekker, maar op basis van de recensies had net iets meer verwacht. het was gezellig druk in het restaurant, maar echter kon het personeel mogelijks niet goed volgen. Soms waren niet alle borden of kommetjes afgeruimd en ze kwamen een volgende gang al opdienen of ontbrak het bestek Mijn vriend ging voor de menu met aangepaste bieren. Met zijn eerste glas heeft hij veel zinksel gekregen waardoor hij zijn glas niet volledig heeft leeggedronken. Het zinksel was duidelijk zichtbaar maar jammer genoeg heeft dit glas een hele avond op de tafel gestaan. Toen hij hier iemand over aansprak lieten ze bijna het glas staan. Ik heb lekker gegeten, maar had net iets meer verfijning verwacht en de bediening kon net iets beter. Toch hebben we genoten!
-

"Prachtig etentje"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Prachtig 5 gangenmenu met een iets te zurig einde. Wij hebben genoten van de service, de keuken en de ambiance. Als het restaurant vol zit is het natuurlijk ook iets luidruchtiger dan anders.
-

"A wonderful restaurant!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Excellent and only excellent!!
-

"AAA bij Fleur de Sel "

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten Super bediening Echt in de watte gelegd
-

"Wauw !"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Heel gezellig kader, vriendelijke ontvangst, super lekker eten.
-

""

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Mooie gerechten en smaken. Zeer vriendelijke bediening met een dikke pluim voor de voorstelling van de wijnen. Door het mooie weer werd er buiten op het terras geserveerd. Spijtig was er toen juist een ellendige mestgeur aanwezig. Tja, je zit op de buiten en dan kan je dit voorhebben.
-