Restaurant 't Vier Emmershof in Lokeren

Over Restaurant 't Vier Emmershof

Restaurant 't Vier Emmershof
Krommestraat 1 , 9160 Lokeren

Restaurant 't Vier Emmershof is gelegen in Lokeren. ​Chef-kok Pierre Van den Abbeele behoort tot de toppers van het Waasland. Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben. In ons restaurant kan zowel bij goed als bij slecht weer aangenaam worden getafeld in een mooi en gezellig kader. Het terras is ten midden de tuin gelegen. Daardoor is het er bij mooi weer leuk vertoeven in een natuurlijke omgeving. 


 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Vier Emmershof


9,0

(246 Recensies)


eten

9.3

service

8.9

sfeer

8.8

"Genieten!"

9,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 10
Steeds komen we terug om te genieten van een lekkere maaltijd in een mooi,kunstvol en aangenaam kader. Prima vlotte , humorvolle bediening! Dank aan de chef die er steeds in slaagt om een harmonieuze menu samen te stellen aan een betaalbare prijs! Voor ons de ideale plaats voor een gezellige familiereunie!
-

"Verwennerij"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
We voelden ons in dit restaurant de koning te rijk ! We werden er écht verwend. Het was een heel leuke ervaring.
-

"'t Vier Emmershof"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Alles naar wens!
-

"Het vieremmer hof lokeren"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was gezellig, lekker gegeten! Goede bediening Super
-

"Zoals altijd uitstekend"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Wij komen reeds jaren in het Vier Emmershof en het blijft uitstekend. Onze complimenten voor de chef.
-

"Opnieuw verrassend lekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekkere hapjes bij een fris, sprankelend glaasje champagne, een mooi stukje skrei met mousselinesaus als voorgerecht, gevolgd door een kalfsvleesgerecht met portosaus en om af te sluiten een heerlijk chocoladedessert! Toch onweersstaanbaar CULINAIR genot,nietwaar? Om nog maar niet te spreken van de top-vriendelijke bediening en de enthousiaste chef kok. Wij blijven alvast trouwe fan van dit restaurant!
-