Restaurant 't Vier Emmershof in Lokeren

Over Restaurant 't Vier Emmershof

Restaurant 't Vier Emmershof
Krommestraat 1 , 9160 Lokeren

Restaurant 't Vier Emmershof is gelegen in Lokeren. ​Chef-kok Pierre Van den Abbeele behoort tot de toppers van het Waasland. Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben. In ons restaurant kan zowel bij goed als bij slecht weer aangenaam worden getafeld in een mooi en gezellig kader. Het terras is ten midden de tuin gelegen. Daardoor is het er bij mooi weer leuk vertoeven in een natuurlijke omgeving. 

Steeds vooraf reserveren is aan te raden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Vier Emmershof


9,0

(206 Recensies)


eten

9.4

service

8.9

sfeer

8.8

"Top restaurant"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Zeer gezellig restaurant wat betreft sfeer. De ontvangst en bediening was super. Het voorgestelde menu door de chef was meer dan SUPER!!!! Dit restaurant verdient zeker een ster!!! Nu we deze resto ontdekt hebben , komen we zeker terug!!!
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Je weet wat je krijgt, een eerlijke en klassieke keuken. Top!
-

"Vier emmershof"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd voel je dat je hier van harte welkom bent. Bediening is los en correct. Info over de wijnen zijn compleet. De kok komt op voorhand aan tafel en straalt een rust uit wat u ook direct op uw gemak doet voelen. Het eten is van superkwaliteit. Kortom, prijs/kwaliteit is dit ons favoriete plaats om ontspannen te komen eten. AAA+++
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
top!
-

"Sublieme ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fijne ontvangst: men stond ons met open deur op te wachten, vriendelijk en vlot personeel, uitgebreide bijgerechtjes bij aperitief en koffie, lekker, mooie presentatie van de bordjes, gezellig kader.
-

"Review"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Vriendelijke bediening (misschien iets té commercieel vriendelijk). Lekkere keuken maar vrij klassiek concept. Zwaar ontgoocheld door de prijs: 8 euro voor een glas té jonge wijn, 7,5 euro voor koffie met versnaperingen waaraan je geen behoefte hebt owv een overdaad aan suiker bij het dessert, 6 euro voor water uit de kraan. Da's naar ons gevoel niet oké.
-