Restaurant 't Vier Emmershof in Lokeren

Over Restaurant 't Vier Emmershof

Restaurant 't Vier Emmershof
Krommestraat 1 , 9160 Lokeren

Restaurant 't Vier Emmershof is gelegen in Lokeren. ​Chef-kok Pierre Van den Abbeele behoort tot de toppers van het Waasland. Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben. In ons restaurant kan zowel bij goed als bij slecht weer aangenaam worden getafeld in een mooi en gezellig kader. Het terras is ten midden de tuin gelegen. Daardoor is het er bij mooi weer leuk vertoeven in een natuurlijke omgeving. 


 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Vier Emmershof


9,0

(222 Recensies)


eten

9.3

service

8.9

sfeer

8.8

"Gemengde gevoelens"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Doe deze formule al jaren. Toch blijkt telkens op de rekening een verrassing.de drank blijkt steeds duurder dan het eten zodat je toch op een 80 euro per persoon uitkomt. Wij vonden het eten ook iets minder dan anders , maar dat is misschien persoonlijk.
-

"Lunch Vier Emmershof ."

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben met 4 personen genoten van ons bezoek aan 't Vier Emmershof. We zijn hier al enkele keren geweest en steeds blijft het verrassend wat M. Van den Abbeele voorstelt wat betreft voorgerecht en hoofdschotel (zeebaars op het vel gebakken of hertekalf). Van bij het begin worden we verwend met overheerlijk brood, lekkere olijfolie en "zoutjes" en dan komt het bord met heerlijke hapjes. De bediening van de gerechten verlopen zeer vlot, alles wordt zeer goed omschreven en je ziet alles klaarmaken in de open keuken. Zelfs de kruimels worden van de tafel geveegd. het dessert bestond uit twee delen , superlekker dit alles. Bij de koffie verrassen ze je dan nog met "heerlijkheden"! We komen zeker nog es langs.
-

"heel leuke avond gehad"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een gezellig interieur, vriendelijke en professionele bediening. En vooral heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.
-

"Lunch"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Genoten tot in de details. Zoals altijd waren wij zeer tevreden.
-

"Topper"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Niets aan toe te voegen, het eten was uitstekend en ruim voldoende, de bediening was vlot en vriendelijk, de locatie aangenaam. Zeker een aanrader.
-

"'t Vieremmershof"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben samen met onze kinderen (10 en 9) een ontzettend leuke middag gehad in 't Vieremmershof. Het eten, de sfeer en de bediening waren top! Zowel wij als de kinderen hebben genoten van begin tot einde. Enkele kleine aanpassingen voor de kinderen werden meteen geregeld én ze kregen een leuk extraatje bij het dessert. Ze hebben al gevraagd wanneer we teruggaan :-)
-