Restaurant 't Vier Emmershof in Lokeren

Over Restaurant 't Vier Emmershof

Restaurant 't Vier Emmershof
Krommestraat 1 , 9160 Lokeren

Restaurant 't Vier Emmershof is gelegen in Lokeren. ​Chef-kok Pierre Van den Abbeele behoort tot de toppers van het Waasland. Daarover zijn niet alleen zijn klanten maar ook alle gastronomische gidsen het roerend eens. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merk je wanneer hij op een rustige, joviale manier zelf aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen. Er wordt immers gewerkt zonder kaart. Elke dag laat Pierre zich inspireren door wat de seizoenen en de markt hem aan lekkere topproducten te bieden hebben. In ons restaurant kan zowel bij goed als bij slecht weer aangenaam worden getafeld in een mooi en gezellig kader. Het terras is ten midden de tuin gelegen. Daardoor is het er bij mooi weer leuk vertoeven in een natuurlijke omgeving. 


 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Vier Emmershof


9,0

(219 Recensies)


eten

9.3

service

8.9

sfeer

8.8

"Lunch"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Genoten tot in de details. Zoals altijd waren wij zeer tevreden.
-

"Topper"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Niets aan toe te voegen, het eten was uitstekend en ruim voldoende, de bediening was vlot en vriendelijk, de locatie aangenaam. Zeker een aanrader.
-

"'t Vieremmershof"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben samen met onze kinderen (10 en 9) een ontzettend leuke middag gehad in 't Vieremmershof. Het eten, de sfeer en de bediening waren top! Zowel wij als de kinderen hebben genoten van begin tot einde. Enkele kleine aanpassingen voor de kinderen werden meteen geregeld én ze kregen een leuk extraatje bij het dessert. Ze hebben al gevraagd wanneer we teruggaan :-)
-

"Schitterend"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Altijd lekker , en genoeg , Niels is top , altijd goed gezind super bediening
-

"Gewoon lekker"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Door de hoge scores voor dit restaurant, hadden we iets meer, beter en specialer verwacht. Waardoor het eten en drinken duur wordt voor wat het is. Bediening was heel afstandelijk(meerdere keren tegen mijn stoel gebotst zonder zicht te excuseren bovenop)
-

""

6,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 5
Heel lekker maar lange wachttijden tussen verschillende gerechten, men probeert eerst iedereen voorgerecht te geven alvorens te beginnen met hoofdgerecht en zo ook tussen hoofdgerecht en dessert, ook aperitief was niet korrekt genoteerd en aldus foutief aangerekend
-