Restaurant Brouwersvliet 23 in Antwerpen

Over Restaurant Brouwersvliet 23

Brouwersvliet 23
Brouwersvliet 23 , 2000 Antwerpen

Kevin De Backer en Iwan Hoes maakten hun droom waar en baten nu samen Brouwersvliet23 uit. Ze toverden het pand bij ’t Eilandje om tot een rustig en gezellig totaalconcept. Met succes, want het duo won de felbegeerde Gouden Vork 2014.

Gastheer Iwan heeft ruime ervaring in gerenommeerde zaken. Kevin, in 2013 geroemd door Antwerpen Proeft als jonge beloftevolle chef, gaat resoluut voor een seizoensgebonden en inventieve keuken met respect voor het product.

Elke zes weken is er een nieuw suggestiemenu met telkens vier voor- en hoofdgerechten. Ook de vegetariërs vinden er hun gading.

Maar dé specialiteit van B23 is toch dry aged vlees: stukken van diverse rundersoorten die zes tot acht weken gerijpt zijn voor een super smaaksensatie. Kortom: B23 is hét adres voor iedereen die net iets meer verwacht tegen betaalbare prijzen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Brouwersvliet 23


8,3

(144 Recensies)


eten

8.7

service

8.3

sfeer

8.0

"Gereserveerd en voor gesloten deur"

1,3
eten: 2 service: 1 sfeer: 1
We hadden gereserveerd via diningcity, bevestiging gekregen. Toen we aankwamen bleek het restaurant gesloten. We hebben een half uur gewacht en restaurant gebeld maar geen antwoord. Dus zeer slechte ervaring. Is niet de eerste keer met diningcity.
-

"dank je wel"

1,0
eten: 1 service: 1 sfeer: 1
Door onderstaande mail zijn wij ook beginnen 'surfen' we hebben reservatie voor 4 personen voor vrijdag 10 augustus en hebben bevestiging ontvangen. Maar inderdaad op de eigen website van het restaurant staat dat ze in verlof zijn. We hebben gebeld en een voicemail ingesproken - maar zullen voor alle zekerheid ook elders reserveren. Jammer - we hadden dit graag bij reservatie geweten.
-

"Verrassend"

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
Wij zouden heel graag willen melden dat het een super gezellige avond was en heerlijk hebben gegeten, maar helaas stonden we voor een gesloten deur.... als alternatief zijn we dan maar naar plateau royale geweest.
-

"Heerlijk sterwaardig eten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wij hadden het 3 gangenmenu en alles was van topkwaliteit en prachtig opgemaakt. Als wij weer in Antwerpen zijn (komen van Nederland vlakbij Utrecht) gaan we er zeker weer heen. Chapeau!
-

"..."

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Het was Goed, maar kon ons niet overtuigen
-

"super ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
super lokatie tafel tegen de pass zodanig dat we een fantastisch zicht hadden op de leuke en efficiënte kok
-