Restaurant Ardent in Antwerpen

Over Restaurant Ardent

Ardent
Dageraadplaats 3 , 2018 Antwerpen

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich dit bijzondere restaurant. Een gevoel van nostalgie creëren met vernieuwende terroirgerechten is het handelsmerk van restaurant Ardent.
 
Wouter Van Steenwinkel werkte 4 jaar bij Wouter Keersmaekers en heeft diens smakelijke terroirkeuken goed in de vingers. Pure producten en uitgesproken smaken staan centraal. 
De chef weet te verrassen met verfijnde Frans-Belgische burgerkeuken. Van de inspirerende amuses tot het kleurrijke assortiment huisbereide mignardises.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Ardent


8,8

(33 Recensies)


eten

9.1

service

9.1

sfeer

8.3

"Geweldige ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een culinaire verrassing voor alle zintuigen! Mooi en aangenaam interieur, stuk voor stuk prachtige gerechtjes en vooral uitstekende service met een duidelijke kennis van hun aanbod. Een aanrader. wij komen zeker terug.
-

"Verrassen en genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zorgeloos tafelen met heerlijke gerechten, kennis van zaken. Verrassende wijnen ontdekt. Gewoon boeken en genieten.
-

"Heerlijk"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Mooie gerechten met heerlijke smaken in een sfeervolle omgeving en een zeer goede bediening. We kenden dit restaurant niet , maar komen zeker nog terug. Een aanrader.
-

"lunch "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben genoten van de zeer verzorgde en lekkere gerechten met daarbij een vlotte pretentieloze en vriendelijke bediening. De aangetaste wijnen waren O.K. Een adres om te onthouden en aan te raden.
-

"Ardent antwerpen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
uitzonderlijk lekker gegeten met perfecte en gezellige bediening
-

" verjaardagslunch voor dochter"

8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Verzorgde gastronomische meergangen-lunch. Lekkere gerechten met verfijnde smaken en passende combinaties van diverse ingrediënten. Vriendelijke en kwalitatieve bediening. Een aanrader
-