Restaurant Ardent in Antwerpen

Over Restaurant Ardent

Ardent
Dageraadplaats 3 , 2018 Antwerpen

Gelegen op de Dageraadplaats, in het kloppende hart van de Antwerpse wijk Zurenborg, bevindt zich dit bijzondere restaurant. Een gevoel van nostalgie creëren met vernieuwende terroirgerechten is het handelsmerk van restaurant Ardent.
 
Wouter Van Steenwinkel werkte 4 jaar bij Wouter Keersmaekers en heeft diens smakelijke terroirkeuken goed in de vingers. Pure producten en uitgesproken smaken staan centraal. 
De chef weet te verrassen met verfijnde Frans-Belgische burgerkeuken. Van de inspirerende amuses tot het kleurrijke assortiment huisbereide mignardises.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Ardent


8,7

(29 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.1

"Ardent antwerpen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
uitzonderlijk lekker gegeten met perfecte en gezellige bediening
-

" verjaardagslunch voor dochter"

8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Verzorgde gastronomische meergangen-lunch. Lekkere gerechten met verfijnde smaken en passende combinaties van diverse ingrediënten. Vriendelijke en kwalitatieve bediening. Een aanrader
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Top! zeker een aanrader.
-

"OK"

6,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 5
toch maar matig enthousiast onze reactie achteraf : 'het was niet slecht' iemand van ons gezelschap vroeg de fazant goed doorbakken, maar werd afgewimpeld met , fazant wordt altijd rosé klaargemaakt' Jammer, even extra in de braadpan en iedereen tevreden , het tussengerechtje met boschampignons en merg en de desserten waren dan weer top
-

"Diner op 30.11.2018 in resto " ARDENT ""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Gewoon TOP!!!!!! Vriendelijke ontvangst. Vlugge bediening met uitleg. Super lekkere schotels. Proficiat voor de KOK ! Ik raad het aan iedereen aan.
-

""

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Een klein restaurant met een topbediening. Heel vriendelijk en je krijgt een goede uitleg van de wijnen. De keuken is absoluut verfijnd. Een echte aanrader.
-