Restaurant Portobelfino in Sint-Niklaas

Over Restaurant Portobelfino

Portobelfino
Houtbriel 24 , 9100 Sint-Niklaas

Sinds chef-kok Ritchie De Clercq, gastvrouw Lina Vanhese en gastheer Rony dit restaurant twee jaar geleden nieuw leven inbliezen, vinden steeds meer fijnproevers de weg naar dit uniek eetadres.. Vaak gaat het om subtiele accenten zoals gerechten die op een creatieve manier bereid worden.

In de keuken wordt de lat almaar hoger gelegd en dat vertaalt zich in hoogstaande culinaire gerechten, suggesties en menu’s.

En heeft u iets te vieren, dan staat een feestzaal klaar (tot 30 personen). Een prima excuus om een volgend bezoek niet te lang uit te stellen.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Portobelfino


8,8

(46 Recensies)


eten

9.1

service

8.9

sfeer

8.6

"Aangenaam verrast"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie presentatie en kleurenpallet. Toplocatie in Sint-Niklaas!
-

"Etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
SUPERLEKKER gegeten!!! Heel sfeervol, vlotte en vriendelijke bediening. Prijs- kwaliteit zeer goed. We komen zeker terug !!!!
-

"stadsrestaurant"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Een verzorgde maaltijd met goede ingrediënten, in een aangenaam decor midden in de stad. Een beperkte maar zeer mooie wijnkeuze, ietsje aan de dure kant. Zeer persoonlijke en goede bediening.
-

"Super goeie kok"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Het menu was lekker samengesteld met keuze uit vis of vlees. Wij gingen voor de vis en die was heerlijk klaargemaakt met lekkere groentjes en prima aardappelpuree. Ook het voorgerechtje mocht gezien worden. We komen hier zeker terug !
-

"lekker gegeten"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
lekker gegeten maar na het bestellen van het aperitief kwam heel snel het voorgerecht. Waardoor we vroegen om het hoofdgerecht een beetje te laten wachten, met als resultaat dat dit te lang was opgewarmd en beetje droog was.
-

"lekker en gezellig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben als voorgerecht mosseltjes gegeten, en het hoofdgerecht was koolvis. Werkelijk uitstekend! Verzorgd gepresenteerd en zeer lekker! De patron komt een babbeltje doen en is bijzonder vriendelijk en gedienstig. Een aanrader!
-