Restaurant Portobelfino in Sint-Niklaas

Over Restaurant Portobelfino

Portobelfino
Houtbriel 24 , 9100 Sint-Niklaas

Sinds chef-kok Ritchie De Clercq, gastvrouw Lina Vanhese en gastheer Rony dit restaurant twee jaar geleden nieuw leven inbliezen, vinden steeds meer fijnproevers de weg naar dit uniek eetadres.. Vaak gaat het om subtiele accenten zoals gerechten die op een creatieve manier bereid worden.

In de keuken wordt de lat almaar hoger gelegd en dat vertaalt zich in hoogstaande culinaire gerechten, suggesties en menu’s.

En heeft u iets te vieren, dan staat een feestzaal klaar (tot 30 personen). Een prima excuus om een volgend bezoek niet te lang uit te stellen.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Portobelfino


8,8

(35 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.5

"Leuke ontdekking!"

8,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 8
Aangename bediening zonder poespas, ongecompliceerd. Gerechten zijn superheerlijk, mooi gebracht aan een democratische prijs zeer lekkere lunch.
-

"Etentje bij Portobelfino."

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Het was superlekker, voor ons het beste restaurant van het Waasland! Een zeer goede service in een heel gezellig kader! De gerechtjes zijn echte kunstwerkjes met fantastisch fijne smaken! We hebben er van genoten en komen zeker terug! Het restaurant is een echte aanrader, pure gastronomie!
-

"Een aanrader"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wij hebben heel lekker geéten. Felicitaties voor de kok. Wat een lekkere smaken.De kwaliteit proef je.Zeer vlotte bediening.Indien het restaurant vol zou zitten zijn de plaatsen wel wat krap.Ongedwongen sfeer.Wij komen graag terug.
-

"uitstap met dames"

7,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 7
Het eten was zeer lekker, fijn. Maar de bediening liet wat steken vallen. We moesten lang wachten vooraleer er iemand kwam voor onze drank. Ook zouden we graag iets gedronken hebben zonder alcohol en dat hadden ze niet. Spijtig!!!
-

"Zeer goed in aangename sfeer"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Zeer lekker. Al is parkeren niet zo gemakkelijk als je niet weet dat de markt(parking) op wandelafstand is.
-

"zeer lekker en verfijnd"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
- originele gerechten - zeer lekker - erg goede wijnkeuze - sympathieke eigenaar
-