Restaurant Portobelfino in Sint-Niklaas

Over Restaurant Portobelfino

Portobelfino
Houtbriel 24 , 9100 Sint-Niklaas

Sinds chef-kok Ritchie De Clercq, gastvrouw Lina Vanhese en gastheer Rony dit restaurant twee jaar geleden nieuw leven inbliezen, vinden steeds meer fijnproevers de weg naar dit uniek eetadres.. Vaak gaat het om subtiele accenten zoals gerechten die op een creatieve manier bereid worden.

In de keuken wordt de lat almaar hoger gelegd en dat vertaalt zich in hoogstaande culinaire gerechten, suggesties en menu’s.

En heeft u iets te vieren, dan staat een feestzaal klaar (tot 30 personen). Een prima excuus om een volgend bezoek niet te lang uit te stellen.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Portobelfino


8,8

(46 Recensies)


eten

9.1

service

8.9

sfeer

8.6

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goede ontvangst, vriendelijk bediening . Het eten was perfect. De wijnkaart dik OK . Kortom , een aanrader !!!!
-

"Heel lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten bij Portobelfino was erg lekker. De bediening was erg vriendelijk. Mooie zaak. Voor herhaling vatbaar!
-

"Aan te raden!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Vooral ons hoofdgerecht was overheerlijk. De rest was ook dik in orde. Heerlijke 'verassende' wijn. Super vriendelijke bediening.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel lekker
-

"goed maar niet fantastisch"

6,7
eten: 7 service: 7 sfeer: 6
Wij kamen toe voor lunch op een prachtige dag. Buiten eten was geen probleem en het terras was best gezellig. Bij de menu kon je kiezen tussen 2 soorten voorgerechten en 2 soorten hoofdgerechten. Dit was wel goed, helaas werd er niet voorgesteld om een extra tussengerecht te kunnen nemen. De geadviseerde wijn viel in de smaak. De porties van de gerechten waren wel heel klein. Vooral het dessert. Had wel 2 bolletjes ijs mogen bevatten. We hebben zeker niet slecht gegeten maar elders tijdens de restaurant week al wel pakken beter.
-

"diner for two"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
we hebben genoten van een lekker etentje buiten in de zon. Het afgeschermde terras vooraan zorgt voor sfeer en gezelligheid. DE aperitief was een smaakbom die ons hoge verwachtingen bezorgde. Het hoofdgerecht was lekker, smaakvol en mooi gepresenteerd Het dessertje was weer verrassend en vooral je wou ervan blijven eten.
-