Restaurant Schatteman in Hertsberge

Over Restaurant Schatteman

Schatteman
Kruisstraat 13 , 8020 Hertsberge

Graag verwelkomen wij u in ons Restaurant Schatteman. Middenin de bossen van Hertsberge,  omgeven van groen en rust, en vlot bereikbaar via de snelwegen.

Gregory kookt seizoensgebonden en met respect voor het product. Elegante gerechten met intensieve smaken zijn het resultaat. Marieke zorgt voor wijnen die passen bij de keuken van Gregory.
 De wijnkaart biedt een mooie keuze uit de diverse soorten, stijlen en prijzen. De wijnen bij het menu zijn origineel en kwalitatief.

Samen met ons team ontvangen wij u in het aangename kader van het vroegere Restaurant Manderley. In het opgefriste interieur hangt een selectie van moderne Vlaamse figuratieve kunst, van de jaren ’60 tot nu.

Wij hebben tevens een apart zaaltje ter uwer beschikking, en bij mooi weer kan u van de aangename rust op ons terras genieten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Schatteman


8,9

(196 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.4

"Lekker eten in een mooie omgeving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn ingegaan op het aanbod en waren aangenaam verrast. De borden ogen mooi, maar zijn ook zeer lekker. De aangepaste wijnen waren uitstekend en we werden voldoende voorzien van een glas. Een zeer vriendelijke gastvrouw en ober geven uitstekend uitleg over de gerechten. We gaan zeker terug.
-

"een palet van smaken"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Al en aantal malen daar gegeten en we worden nog steeds verast met ongelofelijke smakencombinaties.
-

"Lekker gegeten in een mooi kader"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hadden hoge verwachtingen, die ook ingelost werden. Heel lekker gegeten. Mooi kader en benieuwd om nog eens terug te komen om op het terras te kunnen zitten in deze mooie omgeving.
-

"Eten Schatte man "

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Lekker eten, goeie bediening waar wij zaten aan de deur niet zó warm anders gezellige avond
-

"14 februari 2019!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben enorm genoten van ons verblijf in restaurant Schatteman in Herstberge en van de culinaire geneugten. De ontvangst en de bediening waren excellent. De borden waren schitterende tafereeltjes, heerlijk van smaak en de bijpassende wijnen waren uitstekend! Chapeau voor het ganse team.
-

"Overheerlijk en gezond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een overheerlijk en heel gezond 5-gangen menu, waarbij je op het einde geen te zwaar gevoel hebt. Een heel vriendelijke en professionele bediening in een prachtig rustgevend decor.
-