Over Brasserie Marie

Brasserie Marie
Herentalse Steenweg 63 , 2280 Grobbendonk

Brasserie Marie is gelegen in Grobbendonk. De ruime parking is vlak naast het gebouw en de kaarsen verlichten uw pad naar de ingang. Op zeer korte tijd is deze brasserie "the place to be" geworden van de streek. Niet enkel de exquise keuken, maar ook het prachtige interieur zullen uw bezoek aan Brasserie Marie memorabel maken.

Steeds verse orchideeën in het restaurant, een glimlach bij binnenkomst, zicht op het Albertkanaal. U bent hier zeker welkom, te voet, met de fiets, met de wagen of zelfs met de boot.

In het restaurant staat een groot homarium waardoor er altijd verse aanvoer is van verse kreeft en oesters.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Brasserie Marie


8,8

(111 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.8

"Lekker avondje uit."

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Vriendelijke en professionele bediening. Heel lekker gegeten. Complimenten aan de chef. Toch iets negatiefs? Het tocht een beetje aan het tafeltje naast de kreeftenbak. Hopelijk komt er voor de uitbaters snel een einde aan de wegenwerken.
-

"samen er op uit"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
lekker gegeten onze kreeft was voor ons wat flauw bediening was correct en vriendelijk
-

"Een nieuwe uitdaging"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Alles was boven de verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"interessant"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
menu restaurant week - ruime keuze binnen menu - goed en overvloedig gegeten - huiswijn (merlot) viel mij echter tegen - wegens werkzaamheden te laat aangekomen - om 20.00 u. einde maaltijd en nog koffie besteld - werden gevraagd om deze in salon te nuttigen omdat andere mensen wachten op tafel (nooit eerder meegemaakt)! werden naar salon geleid en daar blijkbaar min of meer vergeten. zeer lang moeten wachten op koffie. slechte zetels en allesbehalve gezellige plaats. Jammer!
-

"TOP avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles was weeral TOP n Niets op aan te merken SUPER
-

"een pareltje aan het water"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Ondanks het wegvallen van 3 personeelsleden die avond werden wij vlot bediend. Vooral de desserten zullen lang in ons geheugen blijven maar uiteraard komen we hier graag voor terug. De wegbeschrijving (door de wegeniswerken) was heel duidelijk. Hopelijk komt er snel een einde aan de moeilijke bereikbaarheid en kan dit dynamische team terug op volle toeren meedraaien.
-