Over Brasserie Marie

Brasserie Marie
Herentalse Steenweg 63 , 2280 Grobbendonk

Brasserie Marie is gelegen in Grobbendonk. De ruime parking is vlak naast het gebouw en de kaarsen verlichten uw pad naar de ingang. Op zeer korte tijd is deze brasserie "the place to be" geworden van de streek. Niet enkel de exquise keuken, maar ook het prachtige interieur zullen uw bezoek aan Brasserie Marie memorabel maken.

Steeds verse orchideeën in het restaurant, een glimlach bij binnenkomst, zicht op het Albertkanaal. U bent hier zeker welkom, te voet, met de fiets, met de wagen of zelfs met de boot.

In het restaurant staat een groot homarium waardoor er altijd verse aanvoer is van verse kreeft en oesters.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Brasserie Marie


8,8

(107 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.9

"TOP avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alles was weeral TOP n Niets op aan te merken SUPER
-

"een pareltje aan het water"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Ondanks het wegvallen van 3 personeelsleden die avond werden wij vlot bediend. Vooral de desserten zullen lang in ons geheugen blijven maar uiteraard komen we hier graag voor terug. De wegbeschrijving (door de wegeniswerken) was heel duidelijk. Hopelijk komt er snel een einde aan de moeilijke bereikbaarheid en kan dit dynamische team terug op volle toeren meedraaien.
-

"Even de weg kwijt"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Leuke bediening, decor en het was lekker
-

"Ontgoocheld"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Vorige keer hadden we een fijne avond gehad bij Brasserie Marie. Alles was naar wens, dus terug gereserveerd. Op de website stond vermeld dat er een vierde gang (gratis) geserveerd werd. Dit was niet het geval. Men heeft ons verteld dat dat een vergissing was en men zou dit vervangen door een betere/grotere amuse maar op alle tafels werden dezelfde amuses geserveerd. Het kan best "een fout" zijn maar waarom wordt dit niet gecommuniceerd na het plaatsen van de reservatie?! Warboel: personeel was van goede wil maar iedereen bediende iedere tafel waardoor men steeds moest herhalen "hebben we reeds besteld" en het brood voor onze tafel vergeten werd. Vlotter verloop indien de garçons met vaste tafels werken en op de hoogte zijn van het verloop. Een derde keer???
-

""

9,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 10
Wij hadden de dinner en share menu gekozen wat meer dan voldeed aan onze verwachtingen. Heerlijk en meer dan we op kregen. We zaten op het buiten terras met zicht op het kanaal wat het nog leuker en gezellig maakte. Voor herhaling vatbaar
-

"Superavond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals elke keer opnieuw een superavond waar we op onze wenken bediend werden!
-