Restaurant t Vijfde Seizoen in Aalter

Over Restaurant t Vijfde Seizoen

t Vijfde Seizoen
Stationsstraat 9 , 9880 Aalter

Restaurant 't Vijfde Seizoen bevindt zich in Aalter. ​Met hart en ziel zijn we verknocht aan seizoens- en streekgebonden producten. Smaken uitzoeken en met respect en verwondering het bord van onze gast serveren.

Aan elk specifiek seizoen een dimensie toevoegen wordt dan 't Vijfde Seizoen. We bundelen ons verleden, onze persoonlijkheden, onze passies en onze visie om u te verwennen! Het is best mogelijk dat de tongstrelende selecties uw keuze bemoeilijken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Vijfde Seizoen


8,8

(143 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.5

"diner bij 't Vijfde seizoen in Aalter"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
De afstand Hasselt-Aalter is niet bepaald kort te noemen, maar het was allemaal de moeite waard! We hebben echt genoten en van de ontvangst/ bediening en van het diner en van de dranken. Ee restaurant om u tegen te zeggen! Proficiat voor het ganse team
-

"Dinning white the stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Beste, We hebben zeer lekker gegeten gisteren. Het dinner was uitstekend. Ook het personeel was er heel vriendelijk echt een aanrader. Zeer verzorgt van begin tot einde. Dank.
-

""

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
lekker, rustig en betaalbaar gegeten.
-

""

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Dining with stars menu, soms wat ver gezocht. Bediening zeer wisselend in kwaliteit: droppen bordje zonder uitleg en bestek vergeten. Heb hier al beter en verzorgder gegeten.
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooie setting, zeer vriendelijk personeel, modieus Belgisch gekleed, verrassend lekker. Een aanrader !
-

"Een fijne ontdekking"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Ondanks de file die we moesten trotseren, blij dit restaurant te kunnen ontdekken. Warm onthaal, vriendelijke bediening, lekker eten ( een aanpassing aan het menu was mogelijk), super lekkere wijnen! We switchten van de bob-formule naar de aangepaste wijnen formule.... t was te lekker om aan ons voorbij te laten gaan! Wij komen terug!
-