Restaurant t Vijfde Seizoen in Aalter

Over Restaurant t Vijfde Seizoen

t Vijfde Seizoen
Stationsstraat 9 , 9880 Aalter

Restaurant 't Vijfde Seizoen bevindt zich in Aalter. ​Met hart en ziel zijn we verknocht aan seizoens- en streekgebonden producten. Smaken uitzoeken en met respect en verwondering het bord van onze gast serveren.

Aan elk specifiek seizoen een dimensie toevoegen wordt dan 't Vijfde Seizoen. We bundelen ons verleden, onze persoonlijkheden, onze passies en onze visie om u te verwennen! Het is best mogelijk dat de tongstrelende selecties uw keuze bemoeilijken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Vijfde Seizoen


8,8

(148 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.5

"excellent en gezellig restaurant"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We werden vlot bediend met een babbel erbij! Geen stijf gedoe. Elke gang was een culinaire ontdekking, speciaal en in harmonie, maar toch kon je de opsomming van de ingrediënten volgen op je bord. Dus nog échte groentjes en niet alleen mousse van.. Leuke ervaring, voor herhaling vatbaar. Ook flexibel om een gang te wisselen .
-

"Super lekker, een aanrader!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Super lekkere gerechten. Heel lekkere aperitiefhapjes en op een originele manier opgediend. Zeer goede bediening. De koffie achteraf vonden we niet zo lekker.
-

"Super lekker gegeten, dit smaakt naar meer"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
De gerechten waren super lekker. De hapjes waren heel lekker en op een originele manier opgediend. Alleen de koffie vonden we niet echt lekker. De bediening was zeer vriendelijk.
-

"Wonderful place, wonderful food, wonderful people"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
For the second time I had a spectacular diner with my loved one. On the menu again a wide variety of seasonal vegetables and other ingredients in fantastic combinations in very refined dishes. On top of that, great wines to accompany the food and a wonderful dessert at the end. Needless to say, I had a great evening!
-

"toppunt in de week van de smaak"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
vriendelijk onthaal het eten was heel erg lekker, zeer creatief mooie wijnkeuze charmante en professionele bediening
-

"diner bij 't Vijfde seizoen in Aalter"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
De afstand Hasselt-Aalter is niet bepaald kort te noemen, maar het was allemaal de moeite waard! We hebben echt genoten en van de ontvangst/ bediening en van het diner en van de dranken. Ee restaurant om u tegen te zeggen! Proficiat voor het ganse team
-