Restaurant t Vijfde Seizoen in Aalter

Over Restaurant t Vijfde Seizoen

t Vijfde Seizoen
Stationsstraat 9 , 9880 Aalter

Restaurant 't Vijfde Seizoen bevindt zich in Aalter. ​Met hart en ziel zijn we verknocht aan seizoens- en streekgebonden producten. Smaken uitzoeken en met respect en verwondering het bord van onze gast serveren.

Aan elk specifiek seizoen een dimensie toevoegen wordt dan 't Vijfde Seizoen. We bundelen ons verleden, onze persoonlijkheden, onze passies en onze visie om u te verwennen! Het is best mogelijk dat de tongstrelende selecties uw keuze bemoeilijken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Vijfde Seizoen


8,8

(151 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.5

"Leuke avond"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Het was leuk de aperitief in de tuin. Het menu was gevarieerd en zeer lekker. De aangepaste wijnen waren voortreffelijk uitgekozen en voldoende. Het was een serene sfeer met een vlotte bediening. Een aanrader.
-

"Avond geluk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een prachtige zonnige avond met de heerlijkste gerechten in een gezellige tuin, ook vriendelijke, vlotte bediening! Om te koesteren...
-

"lekker gegeten"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
enkel wat lang moeten wachten op ons aperitief maar voor de rest alles verzorgd en mooi en lekker gepresenteerd. Vriendelijke ontvangst
-

"Eten met een ster"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Super vriendelijk ! Het eten was top ! Ik ben daar al meerdere keren geweest ! Ik kom met plezier terug ! En aanbevolen aan vrienden!
-

"Uitstekend gegeten in een gezellig kader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden goed ontvangen en een lekker aperitief met begeleidende hapjes aangeboden. Daarna kunnen genieten van een uitstekend 4-gangen menu (1e gang tartaar van langoustine, 2e gang met lamsnek, 3e gang was kwartel en als dessert witte chocolade gecombineerd met passievrucht) met een begeleidend bob-pakket (bij elke maaltijd een begeleidende wijn maar in beperkte mate). Wederom zéér lekker gegeten in dit etablissement, we komen hier zeker nog eens terug!
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk op elk gebied!
-