Restaurant Tafel 10 in Ruiselede

Over Restaurant Tafel 10

Tafel 10
Albrecht Rodenbachstraat 10 , 8755 Ruiselede

Tafel 10 vindt u in het hart van molendorp Ruiselede, op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen. We renoveerden er een 19de-eeuwse burgerwoning die ooit een smidse, een beenhouwerij en een viswinkel was tot het stijlvolle restaurant dat het vandaag is.

Gezellig tafelen en genieten van eerlijke streekproducten. Dat is waar Tafel 10 voor staat. We bieden u een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd in alle eenvoud. Daarvoor keren we terug naar de culinaire basis. We werken met eerlijke producten die iedereen kent, maar die soms wel eens vergeten worden. Het resultaat zijn authentieke gerechten, recht uit het hart.

Bij warm weer kunt u buiten ook genieten van een rustgevend tuinterras, ver weg van alle grootstedelijke drukte.

Een landelijke omgeving, een authentieke en stijlvolle inrichting en gastronomische gerechten. Dat zijn al drie goede redenen om Tafel 10 te komen ontdekken.

Bert Denoulet en Annelies Bergez en hun team verwelkomen u graag binnenkort in Tafel 10!

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tafel 10


8,8

(96 Recensies)


eten

9.2

service

8.8

sfeer

8.4

""

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Heel lekker en verzorgd.Af en toe smaakbommetjes geproefd Vriendelijke en correcte bediening. Spijtig van de 7€ p/p die er (plots) bij komt als je voor het diner reserveert .Was vooraf nergens meegedeeld...
-

"Super"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
De bediening was top net zoals het niveau van de gerechten. Heel verfijnd gebracht met oog voor detail.
-

"Een nostalgisch culinair plekje"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Was van begin tot einde top. Top bediening waarbij je met de uitleg van de menu al wou starten. Top maître vol pasie, net zoals de chef. Je leest de menu en denkt dit ken ik dat ken ik ook. Maar als je dan ziet hoe het op je bord komt, prachtig. Echt een avontuur op restaurant. Doe zo verder.
-

"Alles tiptop in orde: hoge kwaliteit en zeer goede bediening."

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Ter gelegenheid van "Dining with stars" hebben we gisteren TAFEL 10 ontdekt. Daar er sprake is van enkele voedselallergieën en ook een afwijkende eetcultuur (geen zoogdieren), heeft de chef heel goed de menu aan onze verlangens aangepast: chapeau! Alles was heel verfijnd, een streling voor tong én oog. Voldoende in hoeveelheid en met de glimlach opgediend. We keren terug...
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer lekker eten gebracht door een zeer vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

""

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Bediening kon iets vlotter maar heel lekker gegeten heel mooi gepresenteerd
-