Restaurant Tafel 10 in Ruiselede

Over Restaurant Tafel 10

Tafel 10
Albrecht Rodenbachstraat 10 , 8755 Ruiselede

Tafel 10 vindt u in het hart van molendorp Ruiselede, op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen. We renoveerden er een 19de-eeuwse burgerwoning die ooit een smidse, een beenhouwerij en een viswinkel was tot het stijlvolle restaurant dat het vandaag is.

Gezellig tafelen en genieten van eerlijke streekproducten. Dat is waar Tafel 10 voor staat. We bieden u een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd in alle eenvoud. Daarvoor keren we terug naar de culinaire basis. We werken met eerlijke producten die iedereen kent, maar die soms wel eens vergeten worden. Het resultaat zijn authentieke gerechten, recht uit het hart.

Bij warm weer kunt u buiten ook genieten van een rustgevend tuinterras, ver weg van alle grootstedelijke drukte.

Een landelijke omgeving, een authentieke en stijlvolle inrichting en gastronomische gerechten. Dat zijn al drie goede redenen om Tafel 10 te komen ontdekken.

Bert Denoulet en Annelies Bergez en hun team verwelkomen u graag binnenkort in Tafel 10!

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tafel 10


8,8

(76 Recensies)


eten

9.2

service

8.7

sfeer

8.4

"Lekker !"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Lekker gegeten. Geen al te klassieke ingrediënten, wat fijn is. Gezellig interieur. Enige minpuntje : slechte akoestiek, waardoor er iets te veel lawaai is.
-

"Culinaire ontdekking"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De kwaliteit van het geserveerde menu was uitstekend en de bediening was eveneens top. De opeenvolging der gerechten mocht iets sneller.
-

"Tafel 10, aanrader"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Voor ons was tafel 10 onbekend terrein en het was eventjes zoeken naar het restaurant. Wij werden zeer hartelijk ontvangen en naar ons tafel begeleid. Voor een vraag kon u onmiddellijk terecht bij een zaalverantwoordelijke. En dan het eten. De geserveerde bordjes waren verzorgd, mooi gedresseerd en vooral zeer lekker. De wijn was verrassend en lekker maar misschien wat prijzig (gemiddeld 7 euro per glas). Ik weet natuurlijk wel dat dit de prijs is die de betere restaurants vragen voor hun wijn. Bij het 5-gangen menu (2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 2 desserts) werden 3 lekkere wijnen geserveerd voor 22 euro en voor die prijs kon er toch een klein dessertwijntje erbij volgens mijn bescheiden mening. Als afsluiter een bordje met lekkernijen. Wat mij betreft een aanrader en wij gaan zeker terug. Nog een laatste tip, het is een culinair restaurant, verwacht dus geen overvolle borden maar vooral zeer lekkere borden. Wij gingen alvast met een voldaan gevoel terug naar huis.
-

"aangename kennismaking"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Leuke zaak , stijlvol verbouwd door de juiste accenten te leggen. Gelegen in een binnenstraatje waar vroeger een kleine vishandel zat. We hebben hier goed gegeten en de chef beheerst de kunst om met niet alledaagse ingredienten een goede balans te creëren. De verhoudingen van het product op het bord beheerst hij ook perfect. Van de hapjes tot wijn en koffie ,we waren echt tevreden . Gaan hier zeker terugkomen ...
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij aten er op zondag 1 julli het 5gangen terroir menu, en het was verrukkelijk...alles top qua bediening en smaaksensaties!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zowel de bediening als het eten waren top,wij gaan zeker terug!!!
-