Het bedrijf Diningcity is opgericht in 1998 en was een van de eerste restaurant websites van België. Diningcity bleek een populair concept en daarom zijn wij gegroeid naar diverse andere landen waaronder Nederland, Oostenrijk, Italië, Singapore en zelfs China.

Met meer dan 1 miljoen (!) reserveringen en honderdduizend reviews is Diningcity een populair platform voor restaurant bezoekers en foodies.

Diningcity onderscheidt zich door prachtige foto’s van restaurants te tonen en reviews van gasten. Bovendien kun je ook bij de restaurants die op Diningcity staan eenvoudig en realtime een een tafel reserveren.

Diningcity is bekend van de organisatie van de populaire Restaurant Week, met 50.000 reserveringen nog steeds het grootste restaurant event van België.

Diningcity heeft ook een Facebookpagina en Twitter.


Restaurant Week
Een fantastisch 3 gangen diner bij de beste 400 restaurants van België voor maar € 29,50. Dat is het concept van de Restaurant Week. De Restaurant Week wordt 2x per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.


Dining with the Stars
Een week lang dineren op het allerhoogste niveau bij de beste eettempels in België voor een klein bedrag. Dining with the Stars is de enige speciale Michelin Sterren Restaurant Week.


Ons bedrijf is nooit uitgegroeid. Lijkt het je leuk om ook bij Diningcity te werken, bekijk dan onze uitdagende vacatures.