Leuke culinaire bijbaan

Smulpapen, zelfbenoemd recensenten en Michelin-liefhebbers in en rondom Amsterdam opgelet, want wij zijn op zoek naar jou. De hele dag met horeca bezig zijn, maar ook gewoon ’s avonds tijd hebben om aan te schuiven? Klinkt als een droom bijbaan, toch? Dat is het ook. Wij zijn opzoek naar een smaakmakende student die ons team in Amsterdam komt versterken. Sta jij te popelen om te helpen met het organiseren van onze culinaire evenementen zoals de (Michelin) Restaurant Week? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Diningcity is misschien wel het meest gastvrije online reserveerplatform ter wereld. Met evenementen als de (Michelin) Restaurant Week in Nederland, België, Parijs, Budapest, Kaapstad, Singapore, Hongkong en Shanghai. Het matchen van gasten met restaurants is onze missie. Op jaarbasis reserveren honderdduizenden foodies net als jij een tafeltje ergens via Diningcity.

Dit gebeurt allemaal vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam. Ons bedrijf is jong en informeel, heeft een platte structuur en alles draait om hospitality. Niet alleen als het om de gasten gaat, maar ook naar elkaar. We zijn gedreven, gefocust op kwaliteit, team players en fun staat bovenaan onze lijst met to do’s. Op de werkvloer van Diningcity is het dynamisch en vooral: leuk en gezellig om te zijn.

Wat staat jou te doen?
Als student collega ondersteun je het gehele team. Je wordt onderdeel van het team en houd je bezig met diverse sales & marketing gerelateerde activiteiten. Je gaat meewerken aan het Restaurant Week concept met partners. Je wordt aanspreekpunt voor restaurateurs en gasten en ondersteunt het sales team.

De ideale tafelgenoot:
+ Is leergierig;
+ Is commercieel
+ Heeft een positieve instelling en heeft humor (wij toetsen graag of dit echt zo is)
+ Weet dat Michelin niet alleen autobanden verkoopt (kennis van de branche is fijn)
+ Is zeer zelfstandig, representatief, commercieel en bovenal ondernemend;

Wat staat er op jouw menu?
+ Uitstekend uurtarief;
+ De kans om veel te leren in een dynamisch team;
+ Flexibele en zelfstandige indeling van je werkweek
+ Reiskosten & km vergoeding
+ Een gedreven en gezellig team in een groeiend bedrijf
+ Oergezellige vrijdagmiddagborrels die niet alleen op vrijdagmiddag zijn (yess!)
+ Teamuitjes voor in de boeken
+ Een onbeperkte aanwas van de beste restauranttips en natuurlijk de eerste (!) mogelijkheid om te reserverenJa, dek voor mij maar in...
Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een pakkende motivatie te sturen naar hr@diningcity.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Marit via 0638945013.

Soort dienstverband: Parttime bijbaan (flexibele tijden)/ In de zomer lekker veel uren maken dat kan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden