In den Hert*

Frans, Klassiek | €€€ | Menu
8,7 (55 reviews)
87% aanbevolen

Wat 55 mensen zeggen over In den Hert*

8.7 Gebaseerd op 55 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"teleurgesteld"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Eerlijk is eerlijk, wij waren teleurgesteld. In het 6-gangenmenu was het preisoepje met mossel het enige dat kon bekoren. 3 van de 6 gangen bevatten erwten als garnituur. Dat valt op, wekt enige hilariteit maar is vooral heel saai... Daarnaast nog een stukje paté en om af te ronden een klassieke maar weinig elegante...

Lees hele review

Eerlijk is eerlijk, wij waren teleurgesteld. In het 6-gangenmenu was het preisoepje met mossel het enige dat kon bekoren. 3 van de 6 gangen bevatten erwten als garnituur. Dat valt op, wekt enige hilariteit maar is vooral heel saai... Daarnaast nog een stukje paté en om af te ronden een klassieke maar weinig elegante mille feuille met aardbeien. We zien ook wat anderen krijgen buiten het dining-with-stars menu, dat zien er vooral heel andere gerechten uit. We vermoeden dat het restaurant gekozen heeft voor een apart menu (hun goed recht) maar hiermee voor ons geen recht doet aan haar keuken.
De sfeer is ongedwongen en de bediening is vriendelijk en vlot, maar de service laat hier en daar ook wat te wensen over. Het is nu éénmaal geen brasserie, dus de etiquette heeft haar rechten. En water is belangrijk: als je als zaak kiest om met halve liters te werken, wees dan attent.
Een fijne avond met vrienden, maar voor ons onder niveau en zeker geen ster waardig.

Stefaan op 24 september 2023
Geverifiëerd

"Aanrader"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Lekker gegeten in een ontspannen sfeer
De risotto was subliem
Voor herhaling vatbaar

KD op 22 september 2023
Geverifiëerd

"En schitterende omgeving. "
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

De paté minder mijn ding, al de rest zeer fijn, subtiel en smakelijk.

Paul Marien op 20 september 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten op het terras"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten op het terras. Als opmerking wil ik meegeven dat onze armleuningen van de stoelen kleverig waren door de harsen van de boom er boven. Dus voor de service de armleuningen schoon maken. Alle gerechten waren zeer lekker behalve het lamsvlees was niet mijn ding omdat de kruidenkorst hevig naar mosterd smaakte. Ik vond het ook wat droog.

Geert Demarcke op 13 september 2023
Geverifiëerd

"Etentje met 3"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

In den hert

Bumba op 09 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kruisem e.o.

Toon telefoonnummer

Over In den Hert*

Keuken: Frans, Klassiek

Langs de glooiingen van de Vlaamse Ardennen, in een karaktervol pand aan een pittoresk plein in Kruisem vindt u restaurant In Den Hert. Het team, onder leiding van Chef Frederick Dhooge, serveert uitbundige gerechten op basis van de klassieke Franse keuken. Dhooge is constant bezig om klassieke Franse gerechten te perfectioneren met de beste en meest verse producten. Hij volgt zijn eigen pad, vaak in tegenstrijd met de culinaire trends en dit zorgt voor gerechten met diepgang en karakter op gastronomisch niveau. Zijn karaktervolle en bijzondere kookkunsten zijn niet onopgemerkt gegaan. Zo is restaurant In Den Hert bekroond met 1 Michelinster en door de Gault&Millau gids bekroond met 14.5 punten. Maak daarom kennis met restaurant In Den Hert en eet de sterren van de hemel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Kruisem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden