't Russelt by Jarne

Belgisch, Frans, Klassiek | €€ | Menu
8,4 (4 reviews)
75% aanbevolen

Wat 4 mensen zeggen over 't Russelt by Jarne

8.4 Gebaseerd op 4 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gewoontjes"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

In het algemeen, te weinig gekruid.
En bij coquille en hoofdgerecht te veel boter en room.
Dessert, moulleux, was heel lekker
Jammer van de papieren servet terwijl sommige gangen met handschoenen geserveerd worden.

Vera Stegen op 11 april 2023
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een mooi kader en vriendelijke bediening.

Marc Ceyssens op 22 maart 2023
Geverifiëerd

"Bij Jarne"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Eten zeer smaakvol en zeker mooi gepresenteerd , de ruimte was gezellig en smaakvol ingericht , de bediening was vriendelijk bijna familiaal zeer fijn

Marc Thys op 13 maart 2023
Geverifiëerd

"1e keer in deze zaak, maar goed en lekker gegeten en gedronken"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

onlangs gaan lunchen bij deze zaak. Wij waren er om 13.00 uur en hebben de hele service daar alleen met ons 4 gezeten. Niet dat dat erg was, want dan krijg je wel een héél persoonlijke service waarbij ook de chef Arne regelmatig een gerecht mee aan tafel komt brengen.
bij de aanbieding via diningwiththestars was oo...

Lees hele review

onlangs gaan lunchen bij deze zaak. Wij waren er om 13.00 uur en hebben de hele service daar alleen met ons 4 gezeten. Niet dat dat erg was, want dan krijg je wel een héél persoonlijke service waarbij ook de chef Arne regelmatig een gerecht mee aan tafel komt brengen.
bij de aanbieding via diningwiththestars was ook een koffie inbegrepen. hiernaar moest ik vragen en dit moest nagevraagd worden bij de chef of dit wel zo was. alles is dik in orde gekomen. Bij het eten een lekkere én betaalbare fles rosé wijn gedronken en wij hadden goed en lekker gegeten en gedronken.
Eén klein minpuntje : ik had gemaild met de melding dat wij bij voorkeur vis zouden willen én dat er voor mijn schoonvader van bijna 98 jaar een aangepast dessert zou zijn omdat hij diabetis patient is.Het dessert was dik in orde (mijn schoonvader was er héél tevreden mee). Het hoofdgerecht was kalfsoester, maar voor ons wat dit vlees jammer genoeg te rosé.

luc das op 13 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Diepenbeek e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Russelt by Jarne

Keuken: Belgisch, Frans, Klassiek

't Russelt by Jarne wordt sinds september 2019 gerund door de jonge chef Jarne Geladé. Deze enthousiaste kok wil graag zijn passie voor koken delen. Dit doet hij met de hulp van een uitstekend team, zowel in de keuken als in zaal. Dat een jong keukenteam zorgt voor een goed draaiend restaurant is al lang geen geheim meer. Chef Jarne Geladé weet precies hoe hij de klassieke Belgische keuken moet combineren met wereldse gerechten en een jong team. Zo nu en dan worden deze gerechten opgefrist met een modern perspectief. Een combinatie die smaakt naar meer. Maak kennis met 't Russelt by Jarne en geniet van heerlijk eten, smaakvolle wijnen en dit alles in een fijne sfeer.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Diepenbeek e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden