Hoeve Roosbeek

Frans, Klassiek | €€€ | Menu
9,1 (15 reviews)
100% aanbevolen

Wat 15 mensen zeggen over Hoeve Roosbeek

9.1 Gebaseerd op 15 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verbluffend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hoeve Roosbeek, zoals steeds een waar genot!
Niet alleen vanwege het heerlijke eten, maar ook door de warme gastvrije sfeer die het team creëert. De ambiance is uitnodigend en gezellig, perfect voor een heerlijke culinaire ervaring.

Wat betreft het eten, kan ik alleen maar zeggen: verbluffend! Elk gerecht was ee...

Lees hele review

Hoeve Roosbeek, zoals steeds een waar genot!
Niet alleen vanwege het heerlijke eten, maar ook door de warme gastvrije sfeer die het team creëert. De ambiance is uitnodigend en gezellig, perfect voor een heerlijke culinaire ervaring.

Wat betreft het eten, kan ik alleen maar zeggen: verbluffend! Elk gerecht was een ware smaakexplosie. Van de appetizers tot het dessert, elk gerecht was met zorg bereid en tot in de perfectie uitgevoerd. De chef-kok weet duidelijk wat hij doet en zijn passie voor koken straalt door in elk gerecht.

Maar het eten was niet het enige hoogtepunt van de avond. De service was eveneens onberispelijk. Het voltallige team was niet alleen professioneel, maar ook attent, hartelijk en gastvrij, waardoor onze dinerervaring nog aangenamer werd.

Al met al kan ik dit restaurant van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een buitengewone culinaire ervaring. Of je nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit, hier zul je zeker niet teleurgesteld worden.

Gino op Vandaag
Geverifiëerd

"Cullinair genot "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten, gezellige sfeer en een goede bediening!!

Gert Vanmolle op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"5 gangen lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt een aanrader top producten en top bediening

Erwin Motmans op 04 maart 2024
Geverifiëerd

"Een ontdekking"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een gezelligheid ! Mooi gepresenteerde gerechten met natuurlijke smaken. De bediening was zeer attent. Dankjewel voor deze mooie ervaring.

Ann Wuytjens op 03 maart 2024
Geverifiëerd

"Prima gedineerd!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was lelker en puur. De service was vriendelijk en aandachtig. De sfeer in de zaak is aangenaam maar slechts 4 gasten was jammer..

Marie-Louise SMEETS op 09 december 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zepperen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hoeve Roosbeek

Keuken: Frans, Klassiek

Ten midden van het idyllische en rustgevende Haspengouwse landschap is landgoed Hoeve Roosbeek. De plek om te genieten van een pure gastronomische ervaring. Chef-kok Wouter Van Hoof kookt Frans gastronomisch, waarbij de authentieke smaak, door eerlijke en pure streekproducten, centraal staan. Hoeve Roosbeek houdt door de open keuken niks voor u verborgen. Kijk zelf mee en krijg een open en transparante kijk op de passie die in elk gerecht wordt gestopt. Maak kennis met Hoeve Roosbeek en ontdek waarom ze door Gault&Millau zijn bekroond met 13,5 punten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zepperen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden