Schatteman

Frans | €€€
9,1 (400 reviews)
99% aanbevolen

Wat 400 mensen zeggen over Schatteman

9.1 Gebaseerd op 400 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"de 4-gange Gault&Millau "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Met de 4-gangen Gault&Millau lunch was het van begin tot het einde genieten van kleuren, geuren, smaken en texturen. Chef Schatteman wist ons ook nu alweer met de fraaie presentatie van zijn gerechten te verrassen. In onze keuze van een aangepaste wijn lieten wij ons graag bijstaan door Marieke die perfect weet wa...

Lees hele review

Met de 4-gangen Gault&Millau lunch was het van begin tot het einde genieten van kleuren, geuren, smaken en texturen. Chef Schatteman wist ons ook nu alweer met de fraaie presentatie van zijn gerechten te verrassen. In onze keuze van een aangepaste wijn lieten wij ons graag bijstaan door Marieke die perfect weet wat zij onder de kurk heeft en wat samengaat met wat Gregory op ons bord brengt.
Tijdens de eerste minuten aan tafel voelde het wat kil aan, maar na onze fikse wandeling door Bulskampveld zat het natte herfstweer ons wellicht nog in de kleren.
Schatteman blijft het restaurant waar wij ons, alleen of samen met vrienden, graag culinair laten verwennen.

Paul Veevaete op Gister
Geverifiëerd

"Heerlijk genieten "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Altijd opnieuw genieten van een palet aan kleuren, geuren en smaken. We komen graag terug. Het eten is heerlijk, de gastvrouw haar enthousiaste zelve. Voor het eerst misschien wel een wat galmende akoestiek, maar wat een beleving.

Birger Maertens op 16 september 2023
Geverifiëerd

"Puur genot "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles tot in de puntjes verzorgd lekker gegeten

Chavalie Hoste op 16 september 2023
Geverifiëerd

"Huwelijksverjaardag "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Super zoals elke maal dat we er al geweest zijn. Een aanrader

Dominique Vincent op 11 september 2023
Geverifiëerd

"Ondanks we met een uur vertraging op de site aangekomen zijn ( wegens wegenwerken) toch heel vriendelijk onthaald. Verder hebben wij genoten van een super bediening van een van de menu's. Van de hapjes tot het dessert was het van het ene gerafineerde bord tot het dessert een festival van smaken die ons hebben bekoord en dat alles met een keuze aangepaste wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ondanks we met een uur vertraging (wegens wegenwerken) op de site aangekomen zijn toch heel vriendelijk onthaald. Verder hebben wij genoten van een prima bediening van een van de keuze menu's. Van de hapjes tot het dessert kwamen de meest geraffineerde borden met een festival van smaken die ons hebben bekoord en dat alles met een keuze aangepaste wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nanny Jenny op 09 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hertsberge e.o.

Toon telefoonnummer

Over Schatteman

Keuken: Frans

Midden in de bossen van Hertsberge bevindt zich Restaurant Schatteman. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooiste gerechten in een groene en rustige omgeving. Gregory heeft respect voor elk product en kookt graag seizoensgebonden. Elegante gerechten met intensieve smaken zijn hiervan het resultaat. Marieke zorgt voor bijpassende wijnen. De wijnkaart biedt dan ook veel keuze uit diverse wijnen, stijlen en prijzen.

Het team van Restaurant Schatteman ontvangt hun gasten in het aangename kader van het vroegere Restaurant Manderley. Het interieur is opgefrist met een selectie van moderne Vlaamse figuratieve kunst, van de jaren '60 tot nu. Bij mooi weer kan er worden genoten van de mooie groene omgeving op het terras. Komt u ook genieten van de mooiste gerechten in een rustige groene omgeving?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hertsberge e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden