Knife fork icon red

Schatteman

9,0 (283 reviews)
98%

Wat 283 mensen zeggen over Schatteman

9.0
(283 reviews)
Eten
9.2
Service
9.2
Sfeer
8.7
98%
Schrijf een review

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Originele gerechtjes, zij het vaak in wel héél kleine porties (ook het hoofdgerecht), zelfs naar de normen van luxerestaurants. De smaken waren in orde, maar de temperatuur van de bereidingen was niet altijd van hetzelfde niveau. Het lijkt me twijfelachtig of dat steeds de bedoeling was.

Het was behoorlijk lang w...

Lees hele review

Originele gerechtjes, zij het vaak in wel héél kleine porties (ook het hoofdgerecht), zelfs naar de normen van luxerestaurants. De smaken waren in orde, maar de temperatuur van de bereidingen was niet altijd van hetzelfde niveau. Het lijkt me twijfelachtig of dat steeds de bedoeling was.

Het was behoorlijk lang wachten op sommige gangen (zeker het aperitief, maar ook het hoofdgerecht). Later aangekomen klanten werden dan nog eerst bediend ook. Alles bij mekaar zo'n 3,5 uur voor een driegangenmenu (weliswaar met hapjes): was toch wat aan de lange kant. Al was de service vriendelijk, werd de wijn vlot bijgeschonken en bedierf dit niet echt de sfeer.

Goed, maar zeker niet uitzonderlijk voor een prijs die toch wat aan de hoge kant lag voor het aanbod (134 euro voor twee, basismenu, 1x aangepaste wijnen, aperitief + 1x koffie), zeker in de Restaurant Week. Ook merkwaardig: de alcoholvrije aperitief werd aangeboden mét fruitsap (om te mengen), waarna zowel de Crodino (8 euro) als het fruitsap (3 euro) werden aangerekend. Zo lag de prijs zelfs hoger dan die van het (alcoholische) huisaperitief...

David Vanholsbeeck op 27 november 2012

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Excellente cuisine. Portions de dégustation.
Un jeune espoir pour demain.

Anoniem op 27 november 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wij hebben bijzonder goed genoten van onze bijzonder uitgebreide lunch bij Schatteman en hebben meteen ingeschreven op de traiteursmenu voor Kerstavond.

Hugo DE CNODDER op 27 november 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hertsberge e.o.

Kruisstraat 13 8020 Hertsberge

Over Schatteman

Midden in de bossen van Hertsberge bevindt zich Restaurant Schatteman. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooiste gerechten in een groene en rustige omgeving. Gregory heeft respect voor elk product en kookt graag seizoensgebonden. Elegante gerechten met intensieve smaken zijn hiervan het resultaat. Marieke zorgt voor bijpassende wijnen. De wijnkaart biedt dan ook veel keuze uit diverse wijnen, stijlen en prijzen.

Het team van Restaurant Schatteman ontvangt hun gasten in het aangename kader van het vroegere Restaurant Manderley. Het interieur is opgefrist met een selectie van moderne Vlaamse figuratieve kunst, van de jaren '60 tot nu. Bij mooi weer kan er worden genoten van de mooie groene omgeving op het terras. Komt u ook genieten van de mooiste gerechten in een rustige groene omgeving?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden