The Chick

Belgisch, Frans, Modern | €€€ | Menu
9,0 (30 reviews)
97% aanbevolen

Wat 30 mensen zeggen over The Chick

9.0 Gebaseerd op 30 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"The chick"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Wij genoten van een hele fijne avond met schitterende gerechten die prachtig werden gepresenteerd op bijzonder servies. Eén minpuntje echter; wij vonden het te zout...

Anne Van Damme op 08 december 2023
Geverifiëerd

"Verrassende smaakvolle gerechten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst gaan dineren bij The Chick. Meer dan de moeite waard. Smaakvolle gerechten met verrrasende, subtiele toetsen. Zeer vriendelijke bediening, gemoedelijk. Met de keuze voor de aangepaste wijnen maakten we kennis met enkele minder bekende, maar bijzonder lekker wijnen op.

Annick Vanhove op 01 oktober 2023
Geverifiëerd

"The chick"
6.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 5

Iets te duur in verhouding met het eten… maar je merkt dat ze willen beter worden

Lieven Demeulenaere op 29 september 2023
Geverifiëerd

"Gewoon lekker"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was mooi gepresenteerd en lekker, maar toch zijn we een beetje op onze honger blijven zitten. In sommige gerechten zat niet super veel smaak en er miste toch wat 'bite' in de meeste gerechten. Lekker, maar hier en daar toch voor verbetering vatbaar.

Katrien op 29 september 2023
Geverifiëerd

"De ontdekking"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Fantastische ontdekking. Prachtig pand en uniek concept. We werden vriendelijk onthaald en werden ineens meegenomen naar de open keuken voor een originele versie van tomaat garnaal. Daarna werden we naar onze tafel begeleid, waar we van een super lekker menu met geweldig aangepaste wijnen konden genieten. Niet enk...

Lees hele review

Fantastische ontdekking. Prachtig pand en uniek concept. We werden vriendelijk onthaald en werden ineens meegenomen naar de open keuken voor een originele versie van tomaat garnaal. Daarna werden we naar onze tafel begeleid, waar we van een super lekker menu met geweldig aangepaste wijnen konden genieten. Niet enkel waren de gerechtjes juweeltjes en super lekker maar ook de wijnen waren uniek en paste heel goed bij de gerechten. Mehdi was een super gastheer met uitgebreide uitleg over de geschonken wijnen. Ook zijn echtgenote en andere medewerkers hebben heel goed voor ons gezorgd. Een extra pluim voor de jonge kok en zijn team, woawh wat jullie op onze borden getoverd hebben was niet enkel een streling voor het oog maar ook fantastisch lekker met verrassende smaken die samen onze smaak papillen hebben gestreeld. We gingen er met een heel goed en voldaan gevoel buiten en zullen zeker terug gaan. Een aanrader voor een team

De Genieters op 28 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Mechelen e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Chick

Keuken: Belgisch, Frans, Modern

Welkom bij fine dining- en verwenrestaurant The Chick in Mechelen waar de passie voor een creatieve keuken en een verfijnde restaurantbeleving zich elke zes weken vertalen in een nieuw, eigenzinnig chef’s choice surprisemenu. Denk verfijnde klassiekers en eigentijdse gerechten, telkens met een eigen twist. Something to talk about, dat zeker. Mehdi, Elsje en hun vurig en gepassioneerd team met Taha Oulichki als leading chef en Margot Sleebus als zaalverantwoordelijke verwelkomen jou en je gezelschap met veel warmte. Want het gaat immers om zoveel meer dan lekker eten. Het doel van The Chick: haar gasten een kleine escape bezorgen uit de dagelijkse routine dankzij pure verwennerij, met smaak en gastvrijheid als de twee hoofdrolspelers.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Mechelen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden