Wat 34 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Supper lekker gegeten. De smaakpapillen zijn ontploft
Het eten was lekker, maar niet echt speciaal
Ben super tevreden
Ontspannen de vakantie ingezet met een lunch bij Mistinguett. Twee lichte, smaakvolle voorgerechtjes, een goed geproportioneerd hoofdgerecht en verrassend dessert. Relaxte bediening. We hadden een fijne lunch.
Lekker!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-