Wat 33 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een totale mislukking. Nooit meer
Fantastisch eten,gerechten die ikzelf nooit zou bestellen van menukaart,maar echte toppers waren.
Zeer lekkere keuken, verfijnd klaargemaakte gerechten met seizoensproducten. Correcte bediening met toelichting bij de inhoud van het menu. Een aanrader!
Heel lekker, leuke sfeer, eenontdekking, we 'll be back
Het voorgerechtje van geitekaas met makreel was overdonderend lekker. De 4 gangen waren allen perfect van smaak (ook de soep met varkenskop (was jaren geleden dat ik dit nog gegeten had). De wijn was een perfecte tegenhanger. TOP
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-