Knife fork icon red

Restaurant State

8,8 (38 reviews)
97%

Wat 38 mensen zeggen over Restaurant State

8.8 Gebasseerd op 38 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Geslaagde avond."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tijdens de restaurantweek bij State gedineerd in een gezellig kader. Goede ontvangst. 5-gangen diner met smaakvolle combinaties. Goed passend wijnarrangement. Relaxte en vlotte bediening. Kortom een geslaagde avond!

Jan op 26 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Lekker eten, goede sfeer

Philip op 26 september 2020
Geverifiëerd

"dining with the stars"
6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Het eten was goed. Alleen begreep ik niet goed, wij hadden gereserveerd voor de actie "dining with the stars" dat wij een menukaart kregen met daarop "restaurantweek". De wijn stond op tafel in een wijnkoeler, maar na enige tijd werd de wijn toch minder fris wat de smaak van de wijn serieus beïnvloedde. Ook de koffi...

Lees hele review

Het eten was goed. Alleen begreep ik niet goed, wij hadden gereserveerd voor de actie "dining with the stars" dat wij een menukaart kregen met daarop "restaurantweek". De wijn stond op tafel in een wijnkoeler, maar na enige tijd werd de wijn toch minder fris wat de smaak van de wijn serieus beïnvloedde. Ook de koffie mocht iets sterker zijn, was flauw van smaak en licht van kleur. En nog een kleine tip, als het brood in het kommetje op is vraag dan of er misschien nog wat brood moet zijn, zeker bij een 5-gangen menu zijn 6 kleine stukjes niet overdreven.

Marlene Rijckaert op 25 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Mooi wijnarrangement erbij. Super.

Trudie Spuesens op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Een leuke culinaire avond"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Na een prima ontvangst kregen we bij het aperitief gelijk de 1e van 4 amuses voorgeschoteld. Allemaal lekkere kleine hapjes, waarvan de tartelette van erwt, nashi peer en Italiaanse kruiden onze favoriete was. Inmiddels was er lekker knapperig brood met 2 soorten heerlijke boter op tafel gezet. Na het genieten van d...

Lees hele review

Na een prima ontvangst kregen we bij het aperitief gelijk de 1e van 4 amuses voorgeschoteld. Allemaal lekkere kleine hapjes, waarvan de tartelette van erwt, nashi peer en Italiaanse kruiden onze favoriete was. Inmiddels was er lekker knapperig brood met 2 soorten heerlijke boter op tafel gezet. Na het genieten van de amuses was het 5 gangen menu aan de beurt met als 1e gang zalmforel met zwarte walnoot, wortel, verjus en citroenmelisse. Een lekker gerecht, maar we misten een beetje een hartig accent in dit gerecht. Dat hartige overheerste een beetje in het 2e gerecht, de pata negra met vanille-ijs, aardpeer, dragon een rood hoorntjeswier. Voor ons waren de smaken te complex, maar onze vrienden vonden het heerlijk. Zo zie je maar weer dat smaken nu eenmaal verschillen.
Het 3e gerecht was zeer verrassend, nl Westerschelde zeebaars met spaghetti van koolraap, kokkelgarum, rucola, wilde look en gerookte boter. Een heerlijk gerecht opgediend in de koolraap zelf. Het hoofdgerecht bestond uit rode met zwarte rijst, prei gevuld met zeekat en zuring. Ook weer een heerlijk gerecht. Als dessert kregen we een combinatie van kombu (gedroogd zeewier), hangop, bramen en brioche. Echt een superlekker nagerecht.
De bijpassende wijnen en de alcoholvrije cocktail waren heerlijk.
De bediening was erg aardig en goed.
Een minpuntje was wel dat je € 4,50 moest betalen voor een flesje kraanwater van 0,75 liter.
Desalniettemin, we hebben samen met vrienden heerlijk gegeten bij restaurant State.

Ron Terweij op 24 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lamswaarde e.o.

Jacobus de Waalstraat 41 4586 AD Lamswaarde

Over Restaurant State

Keuken: Haute cuisine, Duurzaam, Vis

Zeeuws met een zachte G, bij restaurant State halen zij het beste uit de twee werelden en brengen zij het hier samen om optimaal van te genieten! State is een oude hoeve omgetoverd tot prachtig fine dining restaurant in de polders van Zeeuws-Vlaanderen. In het restaurant werken zij met biologisch vee en groenten van de boeren uit de polders en met verse vis en wieren uit de zee die op steenworp afstand van het restaurant is. Alle gerechten worden met een zelfde filosofie gemaakt; duurzaam, creatief, smaakvol en er moet verhaal achter de gerechten zitten. Met ons Taste of State menu bieden we u een proeverij van creatieve en uitdagende smaakcombinaties. Wij koken met de seizoenen mee en werken het liefst en steeds meer met lokale producten. Op deze manier kunnen we de beste smaak en versheid garanderen en zijn we ook nog eens duurzaam bezig!
Wie bij restaurant State komt eten, komt voor een beleving in een sfeervol interieur met een losse en vriendelijke service.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
33774dce29 Ac34de2b44

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden