Knife fork icon red

Restaurant State

8,8 (38 reviews)
97%

Wat 38 mensen zeggen over Restaurant State

8.8 Gebasseerd op 38 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten

Janny Bogaert op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

"verrassende gerechten en sublieme schilderijtjes"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben genoten van een zeer lekker menu met verrassende combinaties en echte schilderijtjes van het dresseren van de bordjes! Als een puntje van kritiek mag geven dan is het dat niet alle bordjes even goed afgekruid waren. Dessertjes waren iets minder mijn ding maar dat was louter om persoonlijke smaak. De aangep...

Lees hele review

We hebben genoten van een zeer lekker menu met verrassende combinaties en echte schilderijtjes van het dresseren van de bordjes! Als een puntje van kritiek mag geven dan is het dat niet alle bordjes even goed afgekruid waren. Dessertjes waren iets minder mijn ding maar dat was louter om persoonlijke smaak. De aangepaste wijnen formule is een aanrader want deze waren perfect gekozen ifv de gerechtjes! De bediening is zeer vlot en correct en het is een gezellige zaak. Voor ons een verrassende en positieve ervaring en dus blij dat we dit hebben leren kennen.

Tine op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

"We keren er zeker terug"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekkere en verrassende combinaties van smaken. Diverse wijnen per glas beschikbaar. Zeer vriendelijke service. Deze chef gaat een beloftevolle toekomst tegemoet. Parking is aan de krappe kant.

Martine De Backer op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

"TASTE OF STATE"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super genoten van de mooie en lekkere amuses en een voortreffelijk 5 gangen diner met aangepaste wijnen, alles erg mooi op elkaar afgestemd!
Dit was onze kennismaking met de State, we komen zeker nog eens terug!

E & L op 03 oktober 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Zeer aangename kennismaking met dit restaurant waar ware schilderijtjes met uitgepuurde smaken op tafel kwamen.

Christel op 03 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lamswaarde e.o.

Jacobus de Waalstraat 41 4586 AD Lamswaarde

Over Restaurant State

Keuken: Haute cuisine, Duurzaam, Vis

Zeeuws met een zachte G, bij restaurant State halen zij het beste uit de twee werelden en brengen zij het hier samen om optimaal van te genieten! State is een oude hoeve omgetoverd tot prachtig fine dining restaurant in de polders van Zeeuws-Vlaanderen. In het restaurant werken zij met biologisch vee en groenten van de boeren uit de polders en met verse vis en wieren uit de zee die op steenworp afstand van het restaurant is. Alle gerechten worden met een zelfde filosofie gemaakt; duurzaam, creatief, smaakvol en er moet verhaal achter de gerechten zitten. Met ons Taste of State menu bieden we u een proeverij van creatieve en uitdagende smaakcombinaties. Wij koken met de seizoenen mee en werken het liefst en steeds meer met lokale producten. Op deze manier kunnen we de beste smaak en versheid garanderen en zijn we ook nog eens duurzaam bezig!
Wie bij restaurant State komt eten, komt voor een beleving in een sfeervol interieur met een losse en vriendelijke service.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
33774dce29 Ac34de2b44

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden