Knife fork icon red

Restaurant State

8,8 (38 reviews)
97%

Wat 38 mensen zeggen over Restaurant State

8.8 Gebasseerd op 38 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Heerlijk"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een heerlijke combinatie van smaaktonen, verder geaccentueerd door heerlijke subtiele luchtige sausjes. De ster staat al boven de horizon.

Nichin op 04 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeeland heeft er weer een pareltje bij! Dit nieuwe restaurant opereert op zeer hoog niveau, het zal mij niks verbazen als ze op korte termijn in verschillende gidsen worden opgenomen. Porties van het 8-gangen menu zijn zeer goed en de begeleidende wijnen zijn uiterst gebalanceerd gekozen. Zeker een aanrader en graag tot de volgende keer!

Jean Michel op 21 februari 2020

"Geweldig!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Echt top avond gehad! De bediening is mega vriendelijk en hadden veel kennis. De gerechten waren heerlijk en de productcombinaties waren een verrassing! De wijnen sloten perfect op de gerechten aan! Hele gezellige sfeer!

Anita op 18 februari 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lamswaarde e.o.

Jacobus de Waalstraat 41 4586 AD Lamswaarde

Over Restaurant State

Keuken: Haute cuisine, Duurzaam, Vis

Zeeuws met een zachte G, bij restaurant State halen zij het beste uit de twee werelden en brengen zij het hier samen om optimaal van te genieten! State is een oude hoeve omgetoverd tot prachtig fine dining restaurant in de polders van Zeeuws-Vlaanderen. In het restaurant werken zij met biologisch vee en groenten van de boeren uit de polders en met verse vis en wieren uit de zee die op steenworp afstand van het restaurant is. Alle gerechten worden met een zelfde filosofie gemaakt; duurzaam, creatief, smaakvol en er moet verhaal achter de gerechten zitten. Met ons Taste of State menu bieden we u een proeverij van creatieve en uitdagende smaakcombinaties. Wij koken met de seizoenen mee en werken het liefst en steeds meer met lokale producten. Op deze manier kunnen we de beste smaak en versheid garanderen en zijn we ook nog eens duurzaam bezig!
Wie bij restaurant State komt eten, komt voor een beleving in een sfeervol interieur met een losse en vriendelijke service.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
33774dce29 Ac34de2b44

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden