Wat 60 mensen zeggen over Spiga d'Oro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In augustus zijn we bij Spiga d'Oro voor de eerste keer geweest voor diner.
Het was toen zo goed meegevallen dat we in november als lunch hebben ingeschreven. We hebben vastgesteld dat het zelfde menu werd geserveerd met minder groenten bij het voorgerecht, minder kalfsoester bij het hoofdgerecht, minder vruchte...
In augustus zijn we bij Spiga d'Oro voor de eerste keer geweest voor diner.
Het was toen zo goed meegevallen dat we in november als lunch hebben ingeschreven. We hebben vastgesteld dat het zelfde menu werd geserveerd met minder groenten bij het voorgerecht, minder kalfsoester bij het hoofdgerecht, minder vruchten bij het dessert. Al bij al was het lekker. Toch was diner beter meegevallen dan de lunch.
wij vonden het menu niet zo lekker , gaan zeker niet meer terug
Zowel de gerechten als de dranken waren origineel en zeer lekker
Top restaurant ! Fijne keuken en super leuke bediening. De keuze van de bijpassende wijnen door de sommeliers is top.echte aanrader.
Italiaanse keuken op het hoogste niveau! Super professionele zaal personeel, knappe en uiterst bekwame sommelier!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Boortmeerbeek e.o.
Over Spiga d'Oro
Keuken: Mediterraans, Italiaans
Slow Food zet zich al 30 jaar in voor lekker puur en eerlijk eten.
En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.
Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…
Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
Zoon des huizes Gianluca Di Taranto is dit jaar gelauwerd als Best Sommelier van België en dochter des huizes Selina (19j) is reeds aan haar 3 jaar toe van wereldsommelier cursus.
dat u 1 uur te laat kwam vonden we niet zo erg hoor , aan tafel was alles lekker opgegeten en kregen de kelners lof. misschien goed dat u nooit meer terug komt dan.