Ansoler

Belgisch, Frans | €€€
9,3 (38 reviews)
100% aanbevolen

Wat 38 mensen zeggen over Ansoler

9.3 Gebaseerd op 38 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verfijnde keuken"
7.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 7

Zeer lekker, kwestie eten en presentatie, niets op aan te merken. PROFICIAT !! Echter werd bij ontvangst niet uitgelegd wat de formule was, hoeveel gangen met of zonder aangepaste wijnen ? Heel erg vreemd dat je zelf moet vragen naar een glas wijn bij elk gerecht, werd niet aangeboden en/of aangeprezen. Uiteindelijk...

Lees hele review

Zeer lekker, kwestie eten en presentatie, niets op aan te merken. PROFICIAT !! Echter werd bij ontvangst niet uitgelegd wat de formule was, hoeveel gangen met of zonder aangepaste wijnen ? Heel erg vreemd dat je zelf moet vragen naar een glas wijn bij elk gerecht, werd niet aangeboden en/of aangeprezen. Uiteindelijk waren de wijnen prima gekozen bij de gerechten met tevens een degelijke uitleg. Was gewoon wat vreemd, maar misschien is dit de nieuwe manier bij een jonge zaal equipe ? Tevens zeer aangenaam dat bij elk gerecht een aangepast warm broodje werd geserveerd. In het algemeen een aangename en lekkere ervaring !!

Koen op 23 maart 2024
Geverifiëerd

"Alles was super lekker,TOP!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was top!! wij en onze smaakpapillen hebben genoten voor herhaling vatbaar.

Gilbert Boonen op 23 maart 2024
Geverifiëerd

"Super ervaring!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hier komen we zeker terug

Carine op 17 maart 2024
Geverifiëerd

"Lekkere lunch menu geserveerd door uiterst vriendelijk personeel."
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten en eten was ook volledig aangepast aan dieet wensen. Heel vriendelijk personeel.

Hilde Pollaris op 17 maart 2024
Geverifiëerd

"Aanrader"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Aanrader!👌

Andrea Clninckx op 08 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ansoler

Keuken: Belgisch, Frans

Restaurant Ansoler, gelegen in Hasselt, is ontstaan uit de gezamenlijke droom van Jaume Soler en Anne-Sophie Breysem. Jaume brengt zijn Spaanse roots samen met de Belgische roots van Anne-Sophie. Samen serveren zij klassieke gerechten vanuit eigen interpretaties, vaak met een humoristische knipoog. Het jonge team is ambitieus en gedreven met als doel: zichzelf blijven. Jaume heeft in de loop van zijn carrière ervaring opgedaan in ‘s werelds beste restaurants zoals Celler de can Roca, Eleven Madison Park, L’air du temps, Luc Bellings,... Die kennis combineert hij met die van Anne-Sophie die bekroond is met de titel ‘Ladychef of the Year’ 2015. Samen nemen ze u mee op een culinaire reis met verassende gastronomische gerechten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden