Knife fork icon red

Rantree

9,2 (19 reviews)

Wat 19 mensen zeggen over Rantree

9.2
(19 reviews)
Eten
9.7
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Nieuwgierig naar de Rantree"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

We waren erg benieuwd naar wat dit restaurant ons te bieden had. Het was verbluffend hoeveel lekkers we mochten proeven binnen het menu dat wat kregen en dat we hadden aangevuld met een 4de gerecht! Ook de wijnen waren erg lekker en passend bij de gerechten maar daarvoor zorgde dan ook de jonge Belgische Sommelier v...

Lees hele review

We waren erg benieuwd naar wat dit restaurant ons te bieden had. Het was verbluffend hoeveel lekkers we mochten proeven binnen het menu dat wat kregen en dat we hadden aangevuld met een 4de gerecht! Ook de wijnen waren erg lekker en passend bij de gerechten maar daarvoor zorgde dan ook de jonge Belgische Sommelier voor! Top. We dronken als afsluiter een heerlijke Madeira die geleverd wordt door mijn neefjes ( en schoonbroer ) van wijnhuis Jeuris en die we dus kende, maar toch...Er was veel volk en toch viel het ons op dat het niet luidruchtig was in de zaak, waarschijnlijk te danken aan goed geluiddempende materialen.
De ontvangst vonden we ietsje minder, misschien door de drukte. Mevrouw kreeg nochtans de prijs van beste gastvrouw, maar het verbaasde ons dat er niet veel interactie mogelijk was( wel met beter bekende gasten blijkbaar )De chef kwam bij ons aan tafel en dat vonden we wel klasse!
Eindevaluatie: een lekker adres om terug naar toe te komen, met een zeer vriendelijke chef en sommelier!

Marchal Maryse op 06 december 2016

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Uitstekend gegeten. Heerlijke amuses en gerechten. Rijk en geraffineerd van smaak met prachtige opsmuk. Goede ambiance en vriendelijke bediening. Toprestaurant! Jammer dat kikkerbilletjes (zeer dieronvriendelijk) als een van de amuses geserveerd werden.

Ed Soons en Vera de Haas op 28 november 2016

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Restaurant Rantrée verdient een dikke MICHELINSTER.!
Pr oficiat.

Nicole op 03 juni 2016

"Gewoon super"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Voor mij verdient rantrée een dikke michelinster.Proficiat!

Nicole Sneijers op 03 juni 2016

"Op weg naar een ster"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Nieuwsgierig na tal van positieve berichten, treden we binnen bij Bib gourmand restaurant Rantrée in Maastricht. De ontvangst is hartelijk en de inrichting smaakvol. We nemen plaats en bij het aperitief krijgen we meteen 3 lekkere 'mondvermaakjes' zoals ze het hier noemen, gevolgd door nog 2 mooie en lekkere amuses....

Lees hele review

Nieuwsgierig na tal van positieve berichten, treden we binnen bij Bib gourmand restaurant Rantrée in Maastricht. De ontvangst is hartelijk en de inrichting smaakvol. We nemen plaats en bij het aperitief krijgen we meteen 3 lekkere 'mondvermaakjes' zoals ze het hier noemen, gevolgd door nog 2 mooie en lekkere amuses. Boter en olie staat al op tafel, er zijn lekkere broodjes en een fles plat water komt er ook nog bij. De wijnen worden in goed overleg afgesproken dus we kunnen gaan beginnen! Wat volgt is een mooi voorgerecht: tartaar van rund met softshell krab. Lekker, mooi van opmaak, fris en licht. Daarna grietbot met aardpeer en beurre noisette saus. Een topgerecht! Heerlijke verse vis, lekkere garnituren en een licht zuurtje in de supersaus. Absolute sterrenkwaliteit!
Ook het hoofdgerecht van hertenbout met rode kool, appel en witlof kan bekoren. Prima hoeveelheden, mals wild en alles goed op smaak. We sluiten af met een dessert van yoghurt, mango en chili. In principe smaken die prima bij elkaar passen maar in de receptuur dient de hoeveelheid gelatine flink te worden verminderd. Geen koffie meer voor ons maar we krijgen wel nog 3 lekkere bonbons en dat is heel aardig.
Een extra compliment trouwens voor het feit dat bij het tussen- en hoofdgerecht de saus op tafel blijft staan. Hulde hiervoor!
Ondanks het dipje van het nagerecht hebben we lekker gegeten. Nog een paar van die gerechten zoals de grietbot en de Michelinster komt er aan.

M.Machiels op 04 december 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Kesselskade 59 6211 EN Maastricht

Over Rantree

Bij restaurant Rantrée in Maastricht kunt u iedere keer weer ​genieten van lekkere wijnen en heerlijke maaltijden. In dit sfeervolle restaurant komen haute cuisine, bijzondere wijnen en gezelligheid elkaar iedere keer weer tegen.

De verscheidene wijnen worden geschonken door Jennifer Silvius, in 2012 gekozen tot beste sommelier van Belgie en van Limburg!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden