Wat 497 mensen zeggen over da Costa
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We zijn aangenaam verrast door deze menu.
Juiste balans tussen verschillende smaken. Mix van klassiek met een zeer persoonlijke touch van de Chef.
We vonden het zeer fijn om de chef ook te spreken en zijn verhaal te horen.
Zeer gezellige restaurantje met de juiste verdelingen en mooie open keuken.
Enige minpun...
We zijn aangenaam verrast door deze menu.
Juiste balans tussen verschillende smaken. Mix van klassiek met een zeer persoonlijke touch van de Chef.
We vonden het zeer fijn om de chef ook te spreken en zijn verhaal te horen.
Zeer gezellige restaurantje met de juiste verdelingen en mooie open keuken.
Enige minpuntje van de open keuken is dat we zagen van waar o.a. het gingerbeer vandaan kwam. Smaak van de Moscow mule was niet perfect.
Fine dining met een lekkere Aziatische twist. De eigenaar geeft een fijne uitleg die je nog meer zin doet geven in het eten. Een aanrader!
Spijtig van het gerechtje met de truffel zonder smaak … ingevroren en ontdooid ?
Zeer verrassend smaken met Indonesische invloeden. Aanwezig maar niet overheersend. Zeer vriendelijk koppel. Voor ons was het een ongekend adres waar zeker reclame voor mag gemaakt worden!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over da Costa
David da Costa is sinds september 2019, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).
In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!
Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!
Goedemiddag Ivo, bedankt voor jouw reactie en we stellen het op prijs dat er feedback wordt gegeven om u en andere gasten in de toekomst een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden.
Normaal ben ik niet zo van het reageren. Maar als er wordt gezegd dat de truffel uit de diepvries komt voel ik me genoodzaakt om te reageren.
De truffel die u heeft gekregen was de herfsttruffel. En deze is natuurlijk niet te vergelijken met de wintertruffel.
Maar deze komt ook zeker niet uit de diepries (bevroren truffels die zijn na ontdooien zo week, dat schaven niet meer mogelijk is)
Mocht u nog andere vragen hebben, dan hoor ik het graag.