Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

da Costa

€ 52,50

Luxe 5-gangen diner

da Costa

9,0 (76 reviews)

Luxe 5-gangen diner € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Luxe 5-gangen diner
€ 52,50

Restaurant da Costa is tijdens de Nationale Restaurant Week verkozen tot de populairste nieuwkomer. Tijdens het evenement is Chef David samen met zijn team zelfs vier dagen extra open gegaan om de gasten van DiningCity kennis te laten maken met zijn fantastische restaurant!

Ben jij hier nog niet geweest of wil je gewoon nog een keer culinair genieten, wacht niet te lang met reserveren want ze hebben maar 24 zitplekken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Deal
Culinair 3-gangen diner
€ 39,-

Geen tijd om doordeweeks van 5-gangen te genieten? Dat is voor David en zijn team geen probleem! Je bent namelijk ook van harte welkom om van 3 overheerlijke gangen te genieten. Aan tafel kun je er altijd nog voor kiezen om van een extra gang gebruik te maken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat 76 mensen zeggen over da Costa

9.0
(76 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fijne ontdekking.

C op 23 november 2019
Geverifiëerd

"7 weken open. Wauw!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Slechts 7 weken open dus wat een top-ontdekking! Zaalpersoneel en chef laten je meteen op het gemak voelen en zorgen voor een prachtige avond gevuld met topeten. Nu al 3 x 5 sterren maar ik denk dat deze mensen zeker nog beter kunnen. Kom zeker terug om dat uit te vinden :-)

Adriaan Beukeleirs op 22 november 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 6

Sympathiek en erg lekker, maar mist afwerking en aandacht.

Bart Jacobs op 22 november 2019
Geverifiëerd

"Smaakexplosies"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een superfijne ervaring beleefd bij Da Costa. Het personeel was enorm behulpzaam en vriendelijk en we hebben ook iedereen eens aan onze tafel zien passeren. Het eten zag er niet alleen supermooi uit naar presentatie toe, maar het was ook echt een streling voor de tong. Ook de aangepaste wijnen, waren zeer ...

Lees hele review

We hebben een superfijne ervaring beleefd bij Da Costa. Het personeel was enorm behulpzaam en vriendelijk en we hebben ook iedereen eens aan onze tafel zien passeren. Het eten zag er niet alleen supermooi uit naar presentatie toe, maar het was ook echt een streling voor de tong. Ook de aangepaste wijnen, waren zeer goed uitgekozen en lagen heel mooi in lijn met de ingrediënten op de bordjes.
Het is een recent nieuwe zaak, maar met alle potentieel om een gevestigde waarde te worden in Antwerpen!

Chloë Aerts op 22 november 2019
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Bijzonder lekker gegeten!
Minpunt: geen prijslijst. Bij afrekening bleek ‘een koffietje achteraf’ € 18 te kosten. Best wel pittig! Er kwamen 3 kleine zoete hapjes bij die, hoewel lekker, niet echt hoefden aangezien we al dessert hadden.
Daarenboven het typisch Belgisch probleem van te hoge prijs voor dranken.
Jammer want het eten was een revelatie.

Christiane Callé op 22 november 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 22 november 2019

Goedemorgen Christiane,

Fijn dat je lekker gegeten hebt. We hebben inderdaad geen prijslijst maar 18 euro vragen wij niet voor een koffie met zoetigheden 😳. Wel 8 euro 😁 dit is een Nespresso koffie met 3 huisgemaakte zoetigheden.

Kunnen we jou een gratis kop koffie met zoetigheden aanbieden bij jouw volgende bezoek?

Met vriendelijke groet,

Restaurant da Costa

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
70eb00621b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden