Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

da Costa

€ 52,50

Luxe 5-gangen diner

da Costa

9,0 (76 reviews)

Luxe 5-gangen diner € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Luxe 5-gangen diner
€ 52,50

Restaurant da Costa is tijdens de Nationale Restaurant Week verkozen tot de populairste nieuwkomer. Tijdens het evenement is Chef David samen met zijn team zelfs vier dagen extra open gegaan om de gasten van DiningCity kennis te laten maken met zijn fantastische restaurant!

Ben jij hier nog niet geweest of wil je gewoon nog een keer culinair genieten, wacht niet te lang met reserveren want ze hebben maar 24 zitplekken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Deal
Culinair 3-gangen diner
€ 39,-

Geen tijd om doordeweeks van 5-gangen te genieten? Dat is voor David en zijn team geen probleem! Je bent namelijk ook van harte welkom om van 3 overheerlijke gangen te genieten. Aan tafel kun je er altijd nog voor kiezen om van een extra gang gebruik te maken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat 76 mensen zeggen over da Costa

9.0
(76 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Prima gegeten, originele smaken. Zeker voor herhaling vatbaar. Alvast veel succes toegewenst aan deze nieuwe zaak.

Katrien en Chris op 25 november 2019
Geverifiëerd

"Goed over de gehele lijn!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was heel erg lekker. Alle gerechten waren tot in de puntjes verzorgd. Ook de wijnen die bij het eten werden geserveerd waren heel goed. De combinaties waren uitmuntend. Naar service toe was alles prima maar kunnen er nog enkele dingen verbeterd worden. Ik denk dan aan het wegnemen van lege glazen bijvoorbee...

Lees hele review

Het eten was heel erg lekker. Alle gerechten waren tot in de puntjes verzorgd. Ook de wijnen die bij het eten werden geserveerd waren heel goed. De combinaties waren uitmuntend. Naar service toe was alles prima maar kunnen er nog enkele dingen verbeterd worden. Ik denk dan aan het wegnemen van lege glazen bijvoorbeeld. Deze bleven nu soms staan waardoor we nadien vochtige glazen kregen omdat deze niet snel genoeg afgedroogd konden worden. Nu, dit zijn details en al bij al was het zeker voor herhaling vatbaar. Het eten was lekker en iedereen was erg vriendelijk.

Ann op 25 november 2019
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Was superlekker alles. Topteam .

Carl Grillet op 24 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Super gezellig, goede akoestiek , superlekker eten , vriendelijke bediening, lekkere aangepaste wijnen bij elk gerecht 👍

Liliane Hermans op 24 november 2019
Geverifiëerd

"Bijna top"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Lekker, soms heel lekker maar niet altijd een duidelijke lijn.

Filip Smits op 23 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
70eb00621b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden