Wat 487 mensen zeggen over da Costa
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit restaurant is bijzonder te noemen, je kunt goed merken waar chef David zijn roots heeft liggen. Vaak hebben zijn gerechten een Indonesisch tintje. Watermeloen met kaffur, zeewier en garnaalkoppen als koud voorgerecht, risotto met gamba's als warm voorgerecht waren heerlijk, maar daarna kabeljauw, met gulai ikan ...
Lees hele reviewDit restaurant is bijzonder te noemen, je kunt goed merken waar chef David zijn roots heeft liggen. Vaak hebben zijn gerechten een Indonesisch tintje. Watermeloen met kaffur, zeewier en garnaalkoppen als koud voorgerecht, risotto met gamba's als warm voorgerecht waren heerlijk, maar daarna kabeljauw, met gulai ikan en spinazie was een absolute topper. Alleen al dit gerecht is de moeite waard om hierheen te gaan. Ook het dessert, hoewel technisch vrij simpel, was qua smaak geweldig.
Super lekker gegeten in een rustige omgeving, bediening door de chefs zelf in de zomer. Aangenaam!
Super lekker gegeten! Hele lekkere afkruiding en complexere smaakcombinaties. Zeer goed ontvangen door gastheer en ook goede service tijdens het eten. Binnen is het ook gezellig ingericht, al lunnen een paar muren een likje verf gebruiken en andere vloer om het plaatje compleet te maken, naar dat zijn slechts detail...
Lees hele reviewSuper lekker gegeten! Hele lekkere afkruiding en complexere smaakcombinaties. Zeer goed ontvangen door gastheer en ook goede service tijdens het eten. Binnen is het ook gezellig ingericht, al lunnen een paar muren een likje verf gebruiken en andere vloer om het plaatje compleet te maken, naar dat zijn slechts details. Het eten maakt veel goed!
Ik ben zelf vegan, maar dat was geen probleem en hadden ze met plezier aangepast aan het 5 gangen diner
Was weer top! En zeer vriendelijke bediening.
Verschillende sterke smaken harmonieus bij elkaar in ieder gerecht.Echt genieten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over da Costa
David da Costa is sinds september 2019, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).
In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!
Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!