Knife fork icon red

da Costa

€ 55,-

Gastronomisch 5-gangen diner inclusief 3 amuses

da Costa

8,9 (143 reviews)

Gastronomisch 5-gangen diner inclusief 3 amuses € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen diner inclusief 3 amuses
€ 55,-

Gevestigd in een authentiek gebouw gedateerd uit 1647, vindt u restaurant Da Costa in Antwerpen. In het restaurant wilt chef-kok David Da Costa u meenemen in zijn zoektocht naar smaken en nieuwe combinaties.

In het restaurant proeft u alles wat de chef meemaakt in zijn leven. Zo kunt u genieten van overheerlijke gerechten uit onder andere de Marokkaanse en Indonesische keuken. De sublieme service en de fenomenale sfeer zullen voor een waanzinnige avond zorgen.

Wilt u culinair genieten? Wacht dan niet langer en reserveer nu het fantastische 5-gangen diner inclusief 3 amuses voor slechts € 55,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 20 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat 143 mensen zeggen over da Costa

8.9
(143 reviews)
Eten
9.4
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

1 grote pluim voor het tweekoppige team dat 25 gasten een uitstekende, gastronomische beleving heeft opgedist. Huisapero mag naar onze smaak iets minder zoet. Na de heerlijke meloengaspacho, Holstein, tomaat en vis was de parelhoen misschien wat braaf. Da Costa: zeer de moeite!

Bob op 25 juli 2020
Geverifiëerd

"Uitstekend eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekend eten en prima bediening door jonge mensen in een gezellig kader. Zeker een aanrader.

Ludo Claes op 25 juli 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 7

Zeer lekkere smaakcombinaties,erg verfijnd.Bediening sympathiek,maar erg langzaam doordat 2de kok plots ziek was geworden.
Sterke aanrader.

Robert Vervloet op 25 juli 2020
Geverifiëerd

7.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 5

Het eten was super zoals in een sterren restaurant.
Bediening kan beter maar voor een beginnend restaurant (zaalpersoneel was nieuw) zeker ok.

Filip simons op 22 juli 2020

"Viel tegen"
4.7 Keuken 5 | Service 3 | Sfeer 6

we keken enorm uit naar dit restaurant, je krijgt ook niet zomaar een 8,9. Plus, bij ex-kok van Pure C bouw ja zekere verwachtingen op. Echter, de bediening heeft ons zo teleurgesteld dat we hier niet meer terug zullen komen. Ik had om te beginnen doorgegeven bij de online reservatie dat ik geen visgerechten eet. He...

Lees hele review

we keken enorm uit naar dit restaurant, je krijgt ook niet zomaar een 8,9. Plus, bij ex-kok van Pure C bouw ja zekere verwachtingen op. Echter, de bediening heeft ons zo teleurgesteld dat we hier niet meer terug zullen komen. Ik had om te beginnen doorgegeven bij de online reservatie dat ik geen visgerechten eet. Het verbaasde me dat ik alsnog een visgerecht als voorgerecht kreeg voorgeschoteld. Ik heb er niets van gezegd en heb het flink opgegeten, hoewel met lange tanden. Toen ik hoorde dat een van de volgende gerechten met zalm was, heb ik nagevraagd of ze tenminste hiermee rekening hadden kunnen houden. Ik kreeg als antwoord "heeft u dat gemeld toen u binnen kwam?". Ik geef altijd netjes op voorhand door op mail dat ik geen visgerechten eet, doch dit was de eerste keer dat het personeel verbaasd was dat ik het niet nog eens had gemeld. Bij alle andere restaurants, weet de bediening op voorhand perfect welke tafel speciale aanpassingen heeft en komt de vraag "wie van jullie had liever geen visgerechten?" van het personeel zelf. Ik verwacht dit zeker van het niveau dat dit restaurant wenst na te streven. Soit. Toen ze reeds hapjes aan het serveren waren hebben wij zelf moeten vragen naar water. Toen bleek dat iedereen al wijn uitgeschonken kreeg, viel onze frank dat er niet aan ons gevraagd was of we het wijnarrangement wilden. Ok, dat hebben we dan ook zelf gevraagd. Ik had zelf geen wijn, dus wilde ik een extra cocktail. Na zeker 20min genegeerd te zijn geweest door de bediening heb ik de cocktail besteld. Een halfuur later had ik nog steeds geen cocktail. Ik roep iemand om hen te herinneren aan de cocktail "oh ja, juist, ik zal hem zo dadelijk maken". Ik heb de cocktail nooit gezien, heb er ook niet meer achter gevraagd. Hoefde voor mij niet meer. De bediening was ook bijna een gerecht over geslagen, we moesten hen er zelf op wijzen welk arrangement (5 gangen) we hadden en dat we nog niet aan het hoofdgerecht zaten. Nog enkele details: we zaten zeker geen 1,5meter van de mensen naast ons. Was eerder 60cm. Het bestek moesten we doorheen alle gangen bijhouden. Lijkt me ook raar voor een restaurant van dit niveau. De bediening was in het algemeen niet alert en is er niet op getraind om de klanten een zorgeloze "voetjes onder tafel" avond te bezorgen. We hadden het gevoel dat we het vergeten tafeltje hadden. Al bij al, eten was ok, ook niet echt de score waard, als we echt heel eerlijk zijn.

BT op 22 juli 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
30fda48eea

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden