Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

da Costa

€ 52,50

Luxe 5-gangen diner

da Costa

9,0 (76 reviews)

Luxe 5-gangen diner € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Luxe 5-gangen diner
€ 52,50

Restaurant da Costa is tijdens de Nationale Restaurant Week verkozen tot de populairste nieuwkomer. Tijdens het evenement is Chef David samen met zijn team zelfs vier dagen extra open gegaan om de gasten van DiningCity kennis te laten maken met zijn fantastische restaurant!

Ben jij hier nog niet geweest of wil je gewoon nog een keer culinair genieten, wacht niet te lang met reserveren want ze hebben maar 24 zitplekken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Deal
Culinair 3-gangen diner
€ 39,-

Geen tijd om doordeweeks van 5-gangen te genieten? Dat is voor David en zijn team geen probleem! Je bent namelijk ook van harte welkom om van 3 overheerlijke gangen te genieten. Aan tafel kun je er altijd nog voor kiezen om van een extra gang gebruik te maken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat 76 mensen zeggen over da Costa

9.0
(76 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Heerlijke culinaire ervaring "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten. Zeer aangename en verrassende smaakcombinaties en mooi gepresenteerd. Vlotte en vriendelijke service. Lekkere wijnen.
Gezellige sfeer. Alles prima.

Rita B op 26 november 2019
Geverifiëerd

"Aanrader! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was heel lekker!

Stijn De Witte op 26 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gewoonweg schitterend: heerlijke en verfijnde gerechten met zeer harmonieuze smaken en heel knappe presentatie, perfecte en vriendelijke bediening. Ook de jonge en heel sympathieke chef komt geregeld gerechten serveren wat toelaat dat je even met hem kan babbelen. Dit is een echt pluspunt en geeft een heel persoonlijke touch aan dit restaurant.

Nicole Shames op 26 november 2019
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

wij hebben super lekker gegeten, zeer verfijnde smaken combinaties zonder vergezocht te zijn ;zeker aan te bevelen

Kloeck Annita op 25 november 2019
Geverifiëerd

6.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 5

Fijne, creatieve gerechten , attente bediening, soms eerder weinig in het glas en het restje van de fles ...
Erg vriendelijke en gedreven chef !

patrick de bruyn op 25 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
70eb00621b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden