Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor uw reservering?

da Costa

€ 55,-

Gastronomisch 5-gangen diner inclusief 3 amuses

da Costa

8,8 (195 reviews)

Gastronomisch 5-gangen diner inclusief 3 amuses € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen diner inclusief 3 amuses
€ 55,-

Gevestigd in een authentiek gebouw gedateerd uit 1647, vindt u restaurant Da Costa in Antwerpen. In het restaurant wilt chef-kok David Da Costa u meenemen in zijn zoektocht naar smaken en nieuwe combinaties.

In het restaurant proeft u alles wat de chef meemaakt in zijn leven. Zo kunt u genieten van overheerlijke gerechten uit onder andere de Marokkaanse en Indonesische keuken. De sublieme service en de fenomenale sfeer zullen voor een waanzinnige avond zorgen.

Wilt u culinair genieten? Wacht dan niet langer en reserveer nu het fantastische 5-gangen diner inclusief 3 amuses voor slechts € 55,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat 195 mensen zeggen over da Costa

8.8
(195 reviews)
Eten
9.4
Service
8.6
Sfeer
8.3
Schrijf een review

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Food is lekker, creatief en origineel maar bediening is nog wat amateuristisch en onprofessioneel. Erg lange wachttijden, duidelijk onderbemand voor aantal couverts, zonde.
Ook hygiëne niet altijd top (gastvrouw vaak met handen door het haar en daarna aan het brood)
Nog wat verfijning nodig.

K op 27 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 27 oktober 2019

Goedenavond K,

Allereerst bedankt voor jouw bezoek en het doet ons deugd om te horen dat jullie lekker gegeten hadden.

We zijn nu 4 weekenden open geweest en we zijn onze weg nog aan het zoeken. Er zijn nog een tal van dingen waar wij tegenaan lopen en waar wij in de loop van de tijd aan gaan werken. Een extra in de zaal is daar ook een onderdeel van.

In de evaluatie, die wij na elk diner doen, hebben we uw reactie ook meegenomen. Wij hebben o.a. gekeken hoe lang u hier heeft gezeten. U heeft hier in totaal 3:24:43 gezeten voor een 5 gangendiner met 3 afzonderlijke amuses. (Dit is een uitdraai uit het kassasysteem).

Het is inderdaad op het randje en het zou inderdaad sneller kunnen, maar wij zijn van mening dat dit een mooie tijd is. Anders zit het restaurant na 2 uur alweer leeg. En wij werken niet met dubbele bezettingen. Wij willen de gasten een fijne complete avond aanbieden.

Probeer het binnenkort weer en we horen graag uw bevindingen.

Culinaire groet,

Restaurant da Costa


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Was super.

Van Staay Nannette op 27 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 27 oktober 2019

Goedenavond Nannette,

Dankje voor jouw review. Fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad. Het was ons een genoegen om jullie te mogen verwelkomen in ons restaurant.

We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Ons menu wisselt om de 6 weken.

Tot snel!

Team da Costa


"Lekker en zeer vriendelijk"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Het eten is zeer lekker en mooi gepresenteerd. De bediening is super vriendelijk. De verlichting in het restaurant is niet gezellig, daar zouden ze iets moeten aan veranderen.

Ina op 26 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 27 oktober 2019

Beste Karina,

Dankje voor jouw reactie.

We hebben geprobeert, jullie een mooie tafel te geven vlak naast het het raam.

Volgende week gaan wij iets aan de lichten doen en we hopen jullie dan weer snel te mogen ontvangen.

Culinaire groet,

Restaurant da Costa


"Waauw"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Ik heb onbeschrijflijk lekker gegeten ! Zoveel pure smaken, mooie borden en goede bediening. Pas in air republic gaan eten maar dit was veeeeel beter en nog eens goedkoper ook. Veel frisse toetsen en bij het dessert en de koffie zijn de zoetigheden mooi uitgebalanceerd met zout. En vergeet niet de wijn bij de schol te vragen, een parel uit Hongarije ... Niet twijfelen gewoon proberen!

Inge op 19 oktober 2019
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 21 oktober 2019

Hey Inge!

Fijn dat je hebt genoten in ons restaurant. Vanaf deze week begint het nieuwe menu, maar we hebben de Schol voor jou erin gehouden! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Tot snel!

Restaurant da Costa


"Fantastische ontdekking!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Samen met mijn vrouw hier een fantastische avond gehad. smaakvolle en uitdagende gerechten en heerlijke wijnen. Ook aan het interieur is veel tijd en aandacht besteed.

Het restaurant heeft niet heel lang geleden zijn deuren geopend maar is nu al één van mijn favorieten. Een plek in Antwerpen waar je zeker een keer heen moet gaan!

David en team bedankt en tot snel!

Lucas op 07 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden