Speciale Restaurant Week Deluxe editie met 30+ Michelin Sterren restaurants

Restaurant Cavalieri

8,9 (125 reviews)
98%

Wat 125 mensen zeggen over Restaurant Cavalieri

8.9 Gebaseerd op 125 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Cavalieri"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Geweldig over de hele lijn !!!

Patrick Libert op Gister
Geverifiëerd

"Italiaanse keuken in een cas(a)teel"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

De setting van het restaurant, in het midden van het kasteel Cantecroy, straalt onmiddellijk een bepaalde klasse uit. De tafels staan verspreid met voldoende afstand en er heerst een rustige sfeer. Het menu voor de restaurantweek (5 gangen) wordt mondeling aan tafel voorgesteld. De garçon spreekt Nederlands, doch me...

Lees hele review

De setting van het restaurant, in het midden van het kasteel Cantecroy, straalt onmiddellijk een bepaalde klasse uit. De tafels staan verspreid met voldoende afstand en er heerst een rustige sfeer. Het menu voor de restaurantweek (5 gangen) wordt mondeling aan tafel voorgesteld. De garçon spreekt Nederlands, doch met Italiaans accent, waardoor sommige zaken minder goed verstaanbaar overkomen. We starten met een glas Franciacorta waar enkele olijfjes bij worden geserveerd. Als eerste gerechtje een vitello tonnato (klein maar fijn) gevolgd door een carpaccio van gamba en enkele gebakken scampi. De smaken zitten alvast goed. Tussengerecht was een verrassend lekkere kleine ravioli gevuld met een soort pulled rundsvlees. Het hoofdgerecht, een stuk hazenrug met oesterzwam en wintergroenten was eveneens schitterend van smaak. Niet echt Italiaans maar het is wildseizoen en voor ons geen enkel probleem. Als afsluiter nog een grote moelleux met een bolletje ijs, eveneens niets op aan te merken. Als begeleidende dranken vroegen we de mogelijkheid om wijn per glas te kunnen krijgen bij de gerechten. Bij het voorgerecht een witte wijn uit Puglia (de naam is me ontgaan) en bij de ravioli en de haas een 100% aglianico, een mooi huwelijk. Tijdens het tafelen nog een flesje Pellegrino en afronden met een cappuccino. Het totaal voor 107€/persoon is het prijs kwaliteit zeker waard en we keren graag nog eens terug. Als minpuntje vind ik het wel spijtig dat men geen klein menukaartje op tafel legt en ook voor de dranken zit je in het ongewisse over de prijs.

Marc F op 23 november 2021
Geverifiëerd

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassend lekker, vriendelijke bediening, was Top!👍

karin Van camp op 22 november 2021
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Top adres!

Karin Vanvelthoven op 22 november 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en super vriendelijk team!

Rima Nassar op 22 november 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Mortsel e.o.

Over Restaurant Cavalieri

Keuken: Italiaans

Bij Restaurant Cavalieri kunt u genieten van verrukkelijke traditionele Italiaanse gerechten. De Italiaanse klassiekers worden smaakvol en prachtig gepresenteerd. Het restaurant is gelegen in het prachtige Kasteel Cantecroy in Mortsel. Breng een bezoek aan Restaurant Cavalieri en laat u gastronomisch verrassen op deze bijzondere plek!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden