Humphrey

Europees, Fusion

Humphrey

Europees, Fusion
8,4 (15 reviews)
87%

Wat 15 mensen zeggen over Humphrey

8.4 Gebaseerd op 15 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.0 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 9

Eten was top, personeel was vriendelijk maar planning in het opdienen was chaotisch (20 min. wachten op aperitief terwijl er al 2 voorgerechtjes gekomen waren...). Was dit omdat de chef en zijn partner er niet waren? Maar de vriendelijkheid en het zeer lekker eten hebben uiteindelijk veel gecompenseerd... porties mochten misschien net iets meer zijn.

Flaming op 19 oktober 2021
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Lekker eten. Zowel het vegetarische als niet-vegetarische menu. Smakelijke cocktails en interessante wijnkaart. Aanrader!

Jelle Smet op 15 oktober 2021
Geverifiëerd

7.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 4

Het eten was zeer lekker.
Jammer dat de bediening en ontvangst enkel in het Frans gebeurde, zelfs geen enkele moeite werd er gedaan om Nederlands te verstaan.
6 personen aanwezig waarvan 2 tafels met nederlandstaligen.
In Brussel blijkbaar nog steeds niet welkom.
Zal bij een volgende gelegenheid telefoneren om te horen als er tweetalig personeel aanwezig is.
Klant is koning toch?

Nadia Lamote op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

"Lang gewacht, lekker gegeten "
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

Lange wachttijden, wij hebben wat op onze honger gezeten. De bijpassende wijnen smaakten nogal flets. De gerechtjes waren wél zeer mooi en lekker. Enorm vriendelijke bediening en zaak met potentieel.

Elke V op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

"Ondermaats"
4.0 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 4

Veel geld voor minimum aan kwaliteit en minieme porties. Starten met in een blikje enkele blokjes tartaar van tonijn en komkommer , verder met een springroll gevuld met grove julienne Van rode biet en wat gepekelde radijsjes op een coulis van rode biet, daarna4 (vier) dunne stekjes gefrituurde knolselder, “champig...

Lees hele review

Veel geld voor minimum aan kwaliteit en minieme porties. Starten met in een blikje enkele blokjes tartaar van tonijn en komkommer , verder met een springroll gevuld met grove julienne Van rode biet en wat gepekelde radijsjes op een coulis van rode biet, daarna4 (vier) dunne stekjes gefrituurde knolselder, “champignonsaus” en geraspte comté. Hoofdgerecht, 3 op het randje van droog gebakken coquilles, enkele groene boontjes , puree van zoete patat en een van olie doordrenkte tempura van boerenkool. Afsluiten met een immens stuk perencake om het grote gat na 4 gangen te vullen. Lunchmenu 42€ , glas huiswijn 8€. Ik schat de totale foodcost op 6€. Ter vergelijking , bij Innesto * , Cuchara ** , serveert men voor dezelfde prijs een lunchmenu met kwaliteitsvolle producten en verfijnde bereidingen
Humphrey hoort mijn inziens jammer genoeg niet thuis in het lijstje van dining with stars...

Luke op 08 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brussel e.o.

Over Humphrey

Keuken: Europees, Fusion

In het prachtige Brussel vind je het altijd gezellige restaurant Humphrey. Humphrey beschikt ook over een tuinterras waar u kunt zien hoe de producten worden bereid.

Bij Humphrey wordt er gekookt met respect voor de producten. De gasten zullen een relaxte ervaring krijgen, die ze nooit meer zullen vergeten. De diners worden zo spannend mogelijk bereid, waarbij er een gevoel van ontdekking in het delen van het eten is dat geïnspireerd is door de rijke Filippijnse cultuur en smaken. Bij Restaurant Humphrey komen de producten uit de eigen familietuin. Gasten worden op deze manier voorzien van verse en lokale producten waarmee de beste gerechten bereid worden.

Voor een gezellige avond bent u bij Restaurant Humphrey op de juiste plek. Laat u verrassen door de overheerlijke gerechten van Restaurant Humphrey!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden