Knife fork icon red

L'air des Sens

8,6 (7 reviews)

Wat 7 mensen zeggen over L'air des Sens

8.6
(7 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.4
Schrijf een review

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

zeer lekker en origineel, prima wijnen, prettige en correcte bediening

Jan Thiry op 19 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch! Heerlijk tafelen met correct bijpassende wijnen. Voor ons allen, 10/10 !

Bert Panis op 17 oktober 2020
Geverifiëerd

"Superbe!!!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Rustig ,verrassend en lekker

Bernard Van Cauwenberghe op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Verrassend met heel heel aandacht voor de groetjes, het essentiële!
Zelfs een kleine, persoonlijke attentie voor onze jarige, fijn!

Small 0bfccab540 Small c6fa94e278 Small 63879e509a
Els Mesotten op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Aangename ontvangst. Minpuntje was wel meteen dat er werd gezegd: 'ik dacht niet dat er opmerkingen waren'. Toch wel: de opmerkingen werden reeds doorgegeven bij reservatie. Het restaurant is zeer smaakvol ingericht. Eenvoud siert, en dat was hier zeker van toepassing. We kregen samen met het aperitief al snel een (...

Lees hele review

Aangename ontvangst. Minpuntje was wel meteen dat er werd gezegd: 'ik dacht niet dat er opmerkingen waren'. Toch wel: de opmerkingen werden reeds doorgegeven bij reservatie. Het restaurant is zeer smaakvol ingericht. Eenvoud siert, en dat was hier zeker van toepassing. We kregen samen met het aperitief al snel een (zeer) eenvoudige starter: brood vergezeld van boter, zout en een rillette. De gerechtjes volgden elkaar snel op, waren mooi gepresenteerd en de smaken zaten goed. Bij het serveren van de wijn was men ook plots 'vergeten' dat mijn partner net had aangegeven geen wijn te drinken. Op zeker moment kregen we het hoofdgerecht voorgeschoteld terwijl we nog een voorgerecht verwachtten. Het hoofdgerecht bleek voor een andere tafel bestemd. Even later zijn ze het komen weghalen, maar dat heeft toch enkele minuten geduurd. De borden werden van onze tafel meteen naar de tafel van de andere gasten gebracht. We hebben deze borden niet aangeraakt, maar ik vind dat ze hiermee eerst opnieuw via de keuken hadden moeten passeren, al was het maar om ze heel even weer op te warmen. Op zich was het een geslaagde ervaring, enkel jammer van de service.

Small 26bdca87a1
Veva op 05 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zoutleeuw e.o.

Vincent Betsstraat 12 3440 Zoutleeuw

Over L'air des Sens

L'air des Sens is gelegen in het historische stadscentrum van Zoutleeuw. Het restaurant is terug te vinden in een historisch pand uit 1900.

Bij L'air des Sens krijgen traditionele gerechten een andere gedaante of accent waarbij een geur, een smaak, een gevoel of een herinnering de rode draad vormen. De nieuwe technieken die gebruikt worden zorgen ervoor dat deze accenten scherper worden gesteld, zodat de smaken van de gerechten beter zal proeven. Bij L'air des Sens wordt er alleen met de allerbeste producten gewerkt. U zult gegarandeerd verwend worden.

Restaurant L'air des Sens geeft u een intiem, huiselijk gevoel. U zult zich meteen thuisvoelen bij bij binnentreden van het restaurant. Ervaar het zelf en laat u verrassen door de heerlijke culinaire gerechten van L'air des Sens!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zoutleeuw e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden