Knife fork icon red

Restaurant Floc

5,8 (2)

Wat zeggen mensen over Restaurant Floc

5.8
(2 reviews)
Eten
5.5
Service
7.5
Sfeer
4.5
Schrijf een review

"Absoluut beneden peil "
3.3 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 2

Toen we toekwamen zat er slechts 1 koppel op het terras. Wij werden bij ontvangst ook op het terras gezet. We hadden zelfs niet de keuze om evt binnen te zitten.
Het begon al met de tafel die wiebelde. De gastvrouw heeft dit wel opgelost samen met ons mannelijk gezelschap. We hadden erg last van de grote baan waar de auto’s voorbij scheurde.... een klein beetje achtergrond muziek had dit probleem wet kunnen temperen. Het was dus een opéénstapeling van teleurstellingen voor ons.
Bestek dat mankeerde. Zelfs bij inzetten van hoofdschotel was haar frank nog steeds niet gevallen. Wijn kwam als eten al geserveerd was... was ook zeer weinig. En niet erg warm. 2 x asperges in menu... water werd bijgeschoven was bruid bij plat en plat bij bruis.... onvoorstelbaar .... bediening weinig aanwezig.... weinig WoW, en dat voor zulke recensie bij GM? Wij begrepen het compleet niet! Wij gaan er nooit meer terug en gaan zeker geen reclame maken. Een schande wat we betaald hebben voor wat we kregen.
Als ik iets goed kan zeggen. De wijn was gelukkig wel lekker. De gastvrouw was vriendelijk .... maar absoluut niet bij de zaak! Floc - Flop dus ... zeer jammer!!! Nochthans wel mooi kader in restaurant!

An Wouters op 03 juni 2019

"Restaurant Floc = aanrader"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

De gerechten waren verrassend

Lobbestael François op 02 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rekem e.o.

Steenweg 8 3621 Rekem

Over Restaurant FlocRestaurant Floc staat voor kleinschaligheid met u als gast centraal. Ons interieur weerspiegelt een warme, geborgen sfeer doorweven met  kunstwerken en prachtige bloemboeketten. Wij ontwierpen en zorgden zelf voor unieke glasstukken, tafellinnen en verrassende details. U geniet en wij doen de rest.


 

Eten, liefde en aandacht zijn de drie belangrijkste dingen om door te geven in het leven. Familie Bleijlevens heet u van harte welkom.

 


De basis van onze Franse keuken is onze liefde voor pure eenvoud, respect voor het product  overgoten met rijke smaken.

 

 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rekem e.o.
01d8fee7d9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden