Knife fork icon red

Oh Restaurant

€ 55,-

For young, sexy & uncomplicated foody's

Oh Restaurant

For young, sexy & uncomplicated foody's € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
For young, sexy & uncomplicated foody's
€ 55,-

Voor zowel de lekkerbek die er even tussenuit wil zonder uitgebreid te tafelen als de gastronoom of het verliefde koppel, Oh Restaurant leeft een sfeer na waarin iedereen zich thuis voelt. De chef creëert samen met zijn team een harmonie van lichte en verfijnde gerechten ondersteund door een ruime keuze aan wereldwijnen. En wanneer de zon schijnt kunt u zalig verpozen op het unieke, privé zonneterras.

Omdat Oh Restaurant wil uitstralen dat het restaurant voor iedereen toegankelijk is hebben zij nu een speciale jongeren deal. Alle jongeren onder de 36 jaar kunnen de komende tijd genieten van een voortreffelijk 3-gangen menu inclusief water en aangepaste wijnen en/of bieren voor slechts € 55,-! Dus voor alle jonge, sexy en ongecompliceerde foodies is dit de uitgelezen kans om culinair te genieten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat zeggen mensen over Oh Restaurant

Plattegrond Alle restaurantdeals in Koksijde e.o.

Koninklijke Baan 289 8670 Koksijde

Over Oh Restaurant

Oh Restaurant viert dit jaar zijn 15 jarig bestaan!

Chef Ivan Puystiens is opgegroeid in Nieuwpoort en als kind ging hij samen met zijn grootvader bij laag tij mosselen plukken op de golfbreker. Aardappelen planten, krieken en braambessen plukken, kippen kweken, etc.; hij deed het allemaal. Zijn keuken is geïnspireerd door zijn roots, zijn verleden, zijn jeugd. En die roots zorgen er voor dat het product vandaag centraal staat in de keuken, los van zijn status, marktprijs of trends. Enkel de smaak primeert.

De erkenning van de gastronomische pers en -gidsen alsook de steeds groter wordende groep vaste klanten geven hem de nodige zuurstof en energie om steeds weer een stapje verder te gaan in de culinaire verwennerij. Gastronomie is volgens Ivan de kunst om iemand culinair gelukkig te maken… en in dat opzicht is Chef zijn de mooiste job ter wereld!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Koksijde e.o.
01d8fee7d9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden