Oh Restaurant

Belgisch, Vis, Frans, Modern, Tapas, Internationaal

Oh Restaurant

Belgisch, Vis, Frans, Modern, Tapas, Internationaal
8,7 (43 reviews)
93%

Wat 43 mensen zeggen over Oh Restaurant

8.7 Gebaseerd op 43 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

5.0 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 6

Lunch, couscous bij rogfilet was koud wat het contrast groot maakt. Presentatie van de gerechtjes op dezelfde manier. Wijnen niet in verhouding tot de prijs.
Foute rekening

W V op 19 december 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verse producten, de zee is nooit ver weg. Mooi gepresenteerde producten
Stijlvol interieur.

Monique Vandenbossche op 15 december 2021
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heel lekker gegeten, genoten van heerlijke wijn in een aangenaam restaurant. Een echte aanrader!

Fabienne op 04 december 2021
Geverifiëerd

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder lekkere smaakcombinaties, royaal arrangement met prima prijs kwaliteit.
Voor en tussengerecht mochten iets warmer.
Zeer goed adres.

Luc Degryse op 22 november 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

alles top, hartelijk welkom door gastvrouw en kok, jong personeel vriendelijk en professioneel, eten perfect qua kruiding, portie, aanbod ...
nette zaak en gezellig !

AN DE RUDDER op 26 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Koksijde e.o.

Over Oh Restaurant

Keuken: Belgisch, Vis, Frans, Modern, Tapas, Internationaal

Chef Ivan Puystiens is opgegroeid in Nieuwpoort en als kind ging hij samen met zijn grootvader bij laag tij mosselen plukken op de golfbreker. Aardappelen planten, krieken en braambessen plukken, kippen kweken, etc.; hij deed het allemaal. Zijn keuken is geïnspireerd door zijn roots, zijn verleden, zijn jeugd. En die roots zorgen er voor dat het product vandaag centraal staat in de keuken, los van zijn status, marktprijs of trends. Enkel de smaak primeert.

De erkenning van de gastronomische pers en -gidsen alsook de steeds groter wordende groep vaste klanten geven hem de nodige zuurstof en energie om steeds weer een stapje verder te gaan in de culinaire verwennerij. Gastronomie is volgens Ivan de kunst om iemand culinair gelukkig te maken… en in dat opzicht is Chef zijn de mooiste job ter wereld!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden